Materiale de protecție pentru structurile sanitare din Caraș-Severin

modelmic

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin anunță că structurile sanitare din județ vor primi materiale de protecție. Este vorba de măști și combinezoane de protecție, atât de necesare personalului medical în această perioadă.

Spitalul Județean de Urgență din Reșița va primi 200 de măști FFP2, 100 de măști FFP3 și 50 de combinezoane de protecție. Spitalului Municipal Caransebeș i s-au alocat 25 de măști FFP2. Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin primește 250 de măști FFP2, 200 de măști FFP3 și 100 de combinezoane de protecție. În același timp, Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin i s-au repartizat 225 măști FFP2, 100 de măști FFP3 și 50 de combinezoane de protecție”, precizează Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin.

hfjhgj

Echipamente de protecție destinate acțiunilor de intervenție în combaterea infecțiilor COVID-19 au fost alocate în urma unei dispoziții a Departamentului pentru Situații de Urgență.

De altfel, șeful DSU, Raed Arafat, anunța aseară că IGSU a distribuit în țară 100.000 de măști de nivel înalt de protecție și 15.000 combinezoane, aceasta fiind doar o primă livrare.

sursa foto copertă: newsoneng.com

 

Karina TINCUL

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei