MAXAGRO, un brand al Banatului, sărbătorit la 25 de ani de la înființare!

 

74426371_875295402866221_2998621607720648704_n (1)

Frații Zifceak au dovedit că imposibilul e doar un cuvânt rostit de simpli muritori. La Timișoara, la finalul acestei săptămâni, societatea MAXAGRO, cu sediul în Gătaia, a sărbătorit cei 25 de activitate neîntreruptă în domeniul agricol, într-o gală fastuoasă la care au luat parte personalități din sfera administrației publice, a politicului, a culturii și oameni de business.
Au fost oferite cu această ocazie diplome de excelență pentru colaboratori, pentru oamenii de bază din executivul firmei iar frații Zifceak au făcut o demonstrație de etalare a bunului simț și a modestiei rar întâlnite pe la noi în ultima perioadă, față de toți cei prezenți la evenimentul aniversar.

Frații Ianco și Ioji Zifceak au reușit să clădească un imperiu în domeniul agricol, printr-o fantastică ambiție, dublată de seriozitate și consecvență, specifice originilor slovace ale acestor temerari din Butin.

În 1993, familia Zifceak punea bazele fermei MAXAGRO Farm, iar timp de peste 20 de ani aceasta a reușit să combine într-o simbioză perfectă munca, fondurile europene și prestările de servicii achiziționând unele din cele mai performante branduri de camioane.

modelmic

 

MAXAGRO este un grup de firme cu tradiție în domeniul agricol, care dispune de capital 100% românesc. Cu o experiență de peste 25 de ani în agricultură, MAXAGRO are terenuri atât în județul Caraș-Severin, cât și în județul Timiș însumând 10.000 de hectare teren cultivabil și o capacitate de stocare a cerealelor de 38.000 de tone.

 

Astăzi, Grupul MAXAGRO deține și cea mai mare fermă de vaci de lapte din județul Timiș, precum și o flotă de utilaje de ultimă generație, cei doi frați reușind în ultimul an să investească o sumă considerabilă în utilaje performante, mai exact 5 milioane de euro.

 

MAXAGRO este în primul rând o fermă de familie, condusă de doi tineri care au o viziune sănătoasă  atât în plan familial, sarcinile fiind bine împărțite între membrii familiei, cât și în plan investițional, foarte importantă fiind stația de biogaz care asigură independența energetică a exploatației.

 

În ultimii ani, MAXAGRO a investit aproximativ 100 de milione euro în tehnologie, pentru extinderea grupului, cifra de afaceri ridicându-se la 50 de milioane de euro.

MAXAGRO a sărbătorit anul acesta 25 de ani de existență iar trendul ascendent în privința investițiilor nu se oprește aici, cei doi frați propunându-și ca în viitor să aloce, an de an, câte 5 milioane de euro în tehnologie agricolă de precizie reducând și impactul asupra mediului.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei