Medic din Reșița, după vaccinare: „Mă bucur că am făcut vaccinul! Încurajez pe toată lumea să îl facă!”

v

După ce săptămâna trecută a fost imunizat personalul medical din secţiile Unităţii de Primiri Urgenţe, Anestezie şi Terapie Intensivă, Anatomie Patologică, Pneumologie, Boli Infecţioase, precum şi cel al Centrului de Hemodializă, începând de astăzi se vor vaccina cadrele medicale din secţiile: Cardiologie, Radiologie şi Imagistică Medicală,  Pediatrie, Chirurgie, Urologie, Laboratorul de Analize Medicale, Medicină Internă I, Diabet şi ORL din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Vaccinarea personalului medical a început astăzi puţin după ora 9:00, întregul proces decurgând normal, la scurt timp după ce 72 de noi flacoane de vaccin anti Covid-19 pentru imunizarea unui număr de 360 de cadre medicale au sosit la spitalul din Reşiţa.

Printre cadrele medicale care s-au vaccinat astăzi se numără și dr. Raluca Cornean, medic specialist Compartiment Hematologie.

„Mă simt foarte bine! Mă bucur că am ajuns ziua să fac vaccinul aici, alături de colegii mei! Vă aștept pe toți să faceți demersul acesta! Nu a durut, nu am avut nicio reacție adversă! Mă simt foarte bine, sunt entuziasmată și cred că și restul colegilor mei se simt la fel și încurajez pe toată lumea să facă vaccinul, să aibă încredere în medicină, în noi, în știință, la urma urmei, și să vină cât mai mulți să se vaccineze”, a declarat medicul Raluca Cornean.

După vaccinarea personalului medical din linia întâi de la spitalul reșițean a venit și rândul managerului Alina Stancovici să se imunizeze împotriva Covid -19.

Rândul meu a venit abia astăzi pentru că am considerat absolut firesc ca personalul medical să fie vaccinat în prima săptămână. Un spital nu poate funcționa fără medici și acest lucru trebuie să îl înțelegem cu toții. Managerul poate oricând să fie înlocuit, nimeni nu este de neînlocuit, dar într-un spital personalul medical este cel mai important, sănătatea este o garanție a unei vieți normale după care tânjim cu toții și este o aspirație nu doar a sistemului de sănătate, ci a fiecăruia dintre noi. În acest sens, Abraham Lincoln spunea atât de frumos că „datoria de a rămâne sănătos este o datorie morală a fiecăruia pentru că sănătatea este baza tuturor virtuților sociale. În acest sens, cred că vaccinarea noastră, a fiecăruia dintre noi este un pas spre normalitate, spre o viață cu adevărat sănătoasă”, a declarat managerul Alina Stancovici.

Tot în aceste zile va fi imunizat, în cadrul centrului de vaccinare amenajat în incinta Staţionarul I al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, conform programării, şi personalul medical din reţeaua de medicină de familie, medicină şcolară şi asistenţă medicală comunitară, personalul din laboratoare, farmacii şi alţi lucrători din domeniul sănătăţii, precum şi personalul din serviciile stomatologice şi cel de pe ambulanţă.

05859e34-3e6b-4939-9db3-970f02262f0f

 

 

c35fdea5-965b-4206-8987-af60c9ceeedb

 

 

 

584e9a72-0687-4c1a-a1ad-d582849d36bc

 

f16b9509-3f2d-47b2-b9a6-0751c9fee56a

 

Citește și: A sosit a doua tranșă de vaccinuri la Spitalul Județean Reșița

 

Lorena POENARU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. BATHORY

    Uau ,ce emoționant, dar chiar neinteresant.Nu m-ai aveți actori pentru a ,,sensibiliza” publicul?Așteptăm să se vaccineze și Burebista, împăratul Traian, Mircea cel Bătrân,VLAD Țepeș,A.I.Cuza ,Troțki și Ceaușescu, după asta m-ai vedem,analizăm. Bă da proști ne m-ai credeti!SICTIR LA FRAIERI!

    Raspunde
  2. Brrr

    Neinteresant și multă vrăjeală. M-ai vedem după șase luni,un an reacțiile la vaccinul ăsta ciudat. Nu am încredere în nimeni și nimic ,doar minciuni.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei