Medic reșițean, infectat cu coronavirus în Anglia: „M-a făcut praf, 32 de zile de febră și am rămas cu sechele!”

 

m

Medicul reșițean Robert Messer, membru în  Colegiul Medicilor Caraș-Severin, dar care momentan lucrează în Anglia a fost infectat cu Covid -19 și povestește detaliat ce chinuri a îndurat din cauza acestui virus în cele 44 de zile cât a ținut boala. Dr. Messer are 46 ani si nu are afecțiuni patologice cronice. Acesta ar fi descris într-un mesaj unei colege, medic stomatolog în Reșița, starea și sechelele cu care a rămas în urma infectării cu coronavirus.

Am fost internat și m-a făcut praf, 32 de zile de febră și am rămas cu sechele, spasme musculare încă în mâna și piciorul drept, mușchiul miocardic praf, splina praf, ficatul medium distrus, tensiune de 199/133, dar acum își revine cât de cât și sunt încă pe 5 mg amelodipine pe zi, am slăbit 17 kg primele 32 de zile, 40 la sută din masa musculară s-a dus, după o lună nici nu mai știam să merg, credeți-mă. Sper în vreo trei luni să mă recuperez cât de cât.

Am fost in spital de trei ori și tot de trei ori mi-au dat drumul după câteva zile. Mă întrebau cum vreau să mor, acasă cu oxigen, sau acolo intubat. Lucrurile s-au schimbat când am început să iau claritromicină și am înlocuit paracetamolul cu aspirina. De trei ori m-a dus salvarea semiconștient, așa că am avut partea mea de iad, dar am avut noroc.

Cel mai groaznic a fost în ziua 23, când eram pe targă și cu ajutorul medicului de la salvare am format pe skype și i-am dat lui David toate pinurile de pe card și i-am spus că nu mai vin acasă……asta nu se uită!”, a povestit medicul reșițean.

Deși s-a vindecat de temutul virus și și-a reluat activitatea, doctorul nu s-a recuperat pe deplin.

Acum lucrez doar triaj de pacienți, că obosesc încă repede și aștept să se deschidă bazinele de înot să mă pot duce. Sper să-mi revină simțurile cum trebuie în mâna dreaptă. Să știți că virusul există, ucide, se adaptează indiferent de manipulările mediatice de acasă.

Boala a ținut în total 44 de zile până am putut merge în două picioare”, a mai spus dr. Robert Messer.

foto sugestiv: Radio Fx Net

Elena FRANȚ

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Ana Petrisor

  Daca domnu Robert Messer s-a vindecat si multi altii,e datorita Lui Dumnezeu,care e medicul medicilor,care a scris VIATA in dreptul lui si tot EL a ingaduit sa poata povesti lumii si toti sa afle marirea Lui .Asa ca doar Lui Dumnezeu sa-I aducem laude,intotdeauna in numele Domnului nostru Isus Hristos.Caci este scris in Plingeri 3/25:”Domnul este bun cu cine nadajduieste in EL,cu sufletul care-L cauta”.Iar in Iacov 1/17 scrie:”orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus,coborandu-se de la Tatal luminilor…”Cautati-L in post si rugaciune,cercetati Biblia,si o sa gasiti ADEVARUL.Asa sa va ajute Dumnezeu.Va transmite salutari sfinte din Zaragoza.

  Raspunde
 2. zero

  „Am fost internat și m-a făcut praf, 32 de zile de febră … Lucrurile s-au schimbat când am început să iau claritromicină și am înlocuit paracetamolul cu aspirina.”, a povestit medicul reșițean.

  AM ÎNCEPUT SĂ IAU CLARITROMICINĂ …
  Medicii parcă nu administrează antibiotice pacienţilor cu viroze, potrivit ştiinţei medicale actuale.
  Asta a fost în “schema de tratament” recomandată de OMS, de miliţieni, sau în “politica” DIY a unui medic care vrea să supravieţuiască îgnorând “ajutorul” altora ?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei