Membri ai Consiliului AJVPS au aflat după mai bine de 6 ani că directorul Ciobanu era pensionar!

modelmic

După mai bine de 6 ani, membrii Consiliului AJVPS Caraș -Severin au fost surprinși când au aflat că fostul șef al asociației, Mircea Ciobanu, era pensionar.

În timp ce se afla la conducerea AJVPS, Ciobanu lua și pensie, decizia  acordării drepturilor de pensie fiind datată 29.11.2012

Mai mult decât atât, fostul director, care a ținut cu dinții de scaunul de conducere, semna acte atât din poziția de angajator, cât și din cea de angajat.

Mircea Paul Ciobanu, prin statutul pe care îl deținea, își mărea aproape an de an veniturile salariale.

De exemplu: în anul 2016 figurează cu un venit de 4.500 lei, salariu brut. În anul 2018, își mărește venitul brut la suma de 5.500 lei, ca mai apoi în anul 2019, salariu lunar brut al acestuia să fie de 5.680 de lei.

Consiliul Director al AJVPS a adoptat o hotărâre privind încetarea contractului individual de muncă a lui Ciobanu, împotriva căreia, însă, Mircea Ciobanu a făcut o contestație. Fostul director nu vrea să renunțe la funcția pe care a ocupat-o timp de două decenii, considerând nelegală hotărârea Consiliului Director al asociației.

Contestația înaintată Adunării Generale a AJVPS a fost însă considerată neîntemeiată, iar argumentele acestei concluzii sunt prezentate într-un articol anterior.

Pretinsa contestație are însă un alt scop, decât cel pe care îl descrie în cadrul Consiliului, și anume solicitarea adresată de Mircea Ciobanu, Adunării Generale, de reinvestire a sa pe funcție în temeiul unor prevederi legale pe care chiar el le-a încălcat.

Din dorința de a reveni pe funcție, Mircea Ciobanu îl acuză pe actualul președinte al asociației, Dorin Marescu, de abuz în serviciu.

Noul director AJVPS spune că acuza care i se aduce este nefondată deoarece infracțiunea de abuz în serviciu poate fi săvârșită doar de către un funcționar public, el nefiind funcționar public.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Ionik

  Bai fratilor, dar nu ne mai scapam de astia odata …tot ei, tot ei, in timp ce tinerii pleaca !
  Nu-i mai satura Dumnezeu !

  Raspunde
 2. Contabil Andrei

  Domn Director ce sa fac sa ard toate facturile sa nu se mai vada ce plati am facut ? Ne-au prins , eu nu mai vin la AGA imi este rusine am mintit atatia ani .

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei