In Memoriam, Alina Mihuț

in memoriam

Colegii  judecători  precum şi personalul auxiliar din  cadrul  Judecătoriei  Caransebeş îşi manifestă profunda tristeţe faţă de trecerea în eternitate a respectatei şi  iubitei colege şi prietene – domnişoara judecător Alina Mihuţ, în  data  de  30.03.2017.

Acest eveniment tragic şi neaşteptat pune capăt, mult prea devreme şi atât de nedrept, unei vieţi şi unei cariere marcate de profesionalism şi ataşament faţă de această nobilă profesie şi valorile ei.

Judecător Alina  Mihuţ şi-a dedicat energia şi competenţa profesiei de judecător  în cadrul Judecătoriei  Caransebeş.

Mai presus de orice, domnişoara  Alina  Mihuţ a fost iubită  de prieteni, de colegi dar mai ales a ştiut să iubească atât profesia pe care a ales-o, cât şi pe semenii săi. Indiferent de modul în care viaţa  i-a intersectat destinul său cu al semenilor care au cunoscut-o şi care au apreciat-o, în memoria noastră va rămâne o minunată prietenă şi colegă.

Ne-o vom aminti întotdeauna pe domnişoara  judecător Alina Mihuţ aşa cum a fost – un om plin de viaţă şi cu o inimă mare, poate prea mare pentru timpurile în care trăim.

 

Odihnească-se în pace!

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei