„In Memoriam” – NICOLAE DUMITRU VLĂDULESCU!

modelmic

Sala „Horațiu Vornica” din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor din Reșița va găzdui mâine vernisajul expoziției de fotografie „In Memoriam” – NICOLAE DUMITRU VLĂDULESCU. Evenimentul este organizat exact la un an de la trecerea în neființă a cunoscutului om de cultură cărășean, de către Asociația Foto Club „BANATUL MONTAN” cu sprijinul Societății Artistice „Pro Banatul de Munte”.

Nicolae Dumitru Vlădulescu a încetat din viață în urmă cu un an, pe data de 29 octombrie 2018, la vârsta de 69 de ani. Originar din Prilipeț, Vlădulescu a fost unul din liderii mișcării revoluționare de la Reșița, din 1989. A avut o activitate culturală bogată, atât în calitate de artist plastic, cât şi de poet. Vreme de 11 ani a fost managerul Teatrului de Vest Reşiţa, funcție din care și-a dat demisia în anul 2017. După plecarea sa de la Teatru, Vlădulescu a moderat o emisiune live la Reper 24, Aristocrația Bârfei.

Vernisajul expoziției „În Memoriam” este programat să înceapă la ora 18:00. Vor fi expuse fotografii realizate de-a lungul timpului chiar de Nicolae Dumitru Vlădulescu.

Membru al Foto Clubului „BANATUL MONTAN” din anul 2015, Nicolae Dumitru Vlădulescu considera fotografia ca fiind un mod de viață. „Primul aparat l-am avut la vârsta de 4 ani. Tot la vârsta aia am învățat să bag film pe rolă pentru procesul de developare. De atunci nu m-am mai despărțit de aparat”, povestea acesta.

70649092_540480276725523_6646071194564952064_n

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei