„Mergem încrezători la Cluj!” a declarat Dorinel Muntenu, antrenorul rossonerilor, înainte de meciul cu Universitatea

modelmic

Returul campionatului Ligii a II-a se reia sâmbătă, 30 noiembrie. Reşiţenii încep cu o deplasare la Cluj-Napoca, pentru meciul cu „şepcile roşii”. În tur, am învins echipa clujeană cu scorul de 2 – 0, prin punctele marcate de Ehmann şi Vasiu.

Pentru a prefaţa meciul din etapa a XX-a, dar şi pentru a aduce unele precizări pentru speranţele de viitor ale rossonerilor, astăzi, la sediul clubului, antrenorul reşiţean a susţinut o conferinţă de presă, în care a declarat: „Mergem încrezătorila Cluj! Nu va fi un meci uşor. Pentru noi, orice meci are o încărcătură foarte mare, fiindcă rezultatele ne presează. Din punct de vedere al lotului, cu excepţia lui Banac, care a făcut o ruptură la meciul cu Snagov, nu am probleme medicale. Am jucători care au ce să demonstreze, să confirme încrederea pe care le-o acord, iar după joc să pot să mă uit în ochii lor şi să fiu mulţumit de prestaţia lor.

Universitatea Cluj este o echipă care are şi ea o foarte mare presiune, dar noi mergem încrezători să obţinem punct sau puncte. Ideal ar fi trei puncte, ca să începem bine acest retur de campionat.Din iarnă va trebui să aducem câţiva jucători pentru a întări echipa. Vreau un echilibru la nivelul lotului, atât din punct de vedere valoric, cât şi din punct de vedere al experienţei. Eu consider că s-au pierdut foarte multe puncte pe final de meci pe lipsa de experienţă. Am nevoie de jucători cu experinţă să fac o combinaţie cu cei tineri. Avem în lot jucători valoroşi, tineri valoroşi pe care eu mă bazez foarte mult, le dau încredere totală, din prima zi în care am venit la echipă.

În orice compartiment, ţinând cont de faptul că joc cu un sistem 4 – 2 – 3 – 1 sau 4 – 3 – 3, avem nevoie: 2 – 3 apărători, mijlocaşi, la fel, în spatel vârfului, deşi eu mai aştept în ultimile două etape (n.r. înaintea pauzei de iarnă) o confirmare a calităţilor jucătorilor pe care îi am la dispoziţie. Am discutat cu ei la început, nu am venit să fac schimbări foarte mari, dacă suntem nevoiţi vom face, dar eu cred că foarte mulţi jucători nu şi-au arătat adevărata lor valoare, nu individuală, ci la unitatea grupului, important pentru mine este echipa, nu jucătorii individual. Noi ne dorim în acest campionat să formăm o echipă solidă, care să rămână în Liga a II-a, după care putem să ne gândim mai departe. Dar, obiectivul nostru pe termen scurt, 7 luni, este ca Reşiţa să rămână în Liga a II-a!”

Miruna MIHANCEA

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Alex

    Clujul nu mai e ce a fost. Echipele ardelene au un sezin uimitor apoi dispar. Nu exista o echipa care sa reziste 5 ani la acelas nivel. Azi se bat cu Manchester United, maine vand toti jucatorii sa faca un ban rapid.

    Echipa are toate sansele sa bata Clujul

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei