Mesaj bombă de la un polițist, către Felix Borcean!

modelmic

Pe adresa redacției noastre a sosit o epistolă adresată candidatului independent la funcția de primar al municipiului Caransebeș Felix Borcean, al cărei semnatar se recomandă a fi un polițist al serviciului rutier din cadrul IPJ Caraș-Severin. Nu putem atesta sau contesta veridicitatea acestui document, însă am considerat că publicul ar putea lua act și de acest punct de vedere.

Don Felixo,

Voiam să te votez, că îmi plăcea cum te dădeai la Vela, dar m-am răzgândit!  Te rog să scuzi colegii care ți-au luat permisul. Te rog să te victimizezi în continuare, pentru că asta dă bine la imaginea de bărbățel neprihănit, bun de votat șef de investiții personale la Rusca Teregova. Trebuie să fii  plângăcios în continuare și nu cumva să recunoști că ai greșit. De vină sunt milițienii care te-au oprit in trafic. Clar! Pentru că ești alcoolic și mergi beat la volan, sunt de vină polițiștii care te-au pus să sufli în fiolă, ne-am prins. Săptămâna asta o să fie pedepsiți toți cei care s-au luat de freza ta și o să-i dăm afară din Sindicatul Polițiștilor Jigniți. Îți promitem că de azi înainte poți să încalci orice regulă, doar că ești băiatu’ lu tata (să trăiți domn Nicu!) și ai ajuns primar pus de fraieru ăla de Vela, care acum e șefu nostru.

Don Felixo, ești deasupra oamenilor simpli si poți călca beat la volan pe oricine până și în fața sediului poliției pe unde înțelesei că treceai vesel și arogant. Mai rău ca Bogdea, care o făcea treaz și pe contrasens prin oraș! Trăiți domn Florin!

Ziseși în postare că „te pândiră“ milițienii pe drum! Scuză-i că erau la datorie, că erau și ei în misiune într-un cartier, pentru liniștea și siguranța cetățenilor (unde tu nici măcar nu locuiești) și te-au oprit pentru că erai suspect. Ei vegheau la siguranță cetățenilor, nu la siguranță bețivanilor, un adevărat ghinion! Ce să facem, don Felixo, ăștia de la IPJ ne cam pun la muncă în ultima vreme, inclusiv lunea căutăm drogați și alcoolici, nu doar vinerea sau sâmbăta, ca pe vremuri. Ca să te consolezi, să știi că nu ești singurul alcoolic pe care l-am prins noaptea trecută, pentru că noi suntem de veghe non-stop. Mă refer la misiuni, nu la baruri!

Don Felixo, după ce îi certași pe colegii polițiști aseară pe Facebook, am emoții că azi să nu îi certe și Vela pentru că au greșit făcându-și datoria, pentru că sigur iar o sa zici ca el e de vina că ești iresponsabil și conduci amețit. Eu zic să spui în prima emisiune că a băut ministrul la București și s-a înverzit fiola la Caransebeș. Sincer acum, don Felixo, de unde dracu să știm noi ca ai luat-o în trompă din prima zi a săptămânii și ești atât de îngâmfat încât să urci beat la volan, ca și cum ești deasupra muritorilor de rând și să mai si treci arogant prin fața Poliției.

Beția puterii cu beția alcoolului sunt cea mai periculoasa combinație, boss!

Apropos de beția puterii, dacă vor mai căuta colegii noștri de sindicat, cei în negru care semăna cu piloții de supersonice, prin contractele și facturile pe la primărie, făcute în plină pandemie pentru cazarea asistentelor și medicilor la un hotel bengos din oraș, să știi că ei nu au vreo vină. Pesediștii reclamară la Curtea de conturi că s-au furat bani în plină pandemie. Zic inspectorii financiari că cazările din Caransebeș sunt cam făcătură (angajații spitalului, oameni simpli din popor, nici nu au avut habar si nici nu au dormit măcar o secundă pe vreo pernă imperială).

Ai dracu, se prinseră repede finanțiștii că nu știau nimic oamenii în halate albe. Fură foarte atenți!

Don Felixo, Don Cicano!

Cumnatul meu lucrează la Spital si cică e groasă rău. Umblă vorba că din banii alocați pentru Covid s-au lăcomit unii cu sume atât mari, încât se puteau face din ei foarte multe lucruri in spital. Inclusiv ambulatoriu. E un prejudiciul cam mare de recuperat la buget, cum au descoperit specialiștii de la Curtea de Conturi. Văzui că sindicaliștii noștri, băieți miloși, nici nu-ți mai dădură nici amendă. Sper să nu afle Vela! Sunt atât de mulți în spital uimiți de ingineria asta financiară, in timp ce lumea suferă și moare de virus, încât puteți scrie la Primărie un manual de bune practici lansat pentru bruneții din Sicilia, sau pentru oligarhii blonzi din Rusia.

Revenind la alcoolism!

Noi, sindicaliștii, împreună cu colegii de la rutieră, suntem de treabă și dispuși să îți trimitem niște bere ca să o bei singur si neliniștit!

Imperială și fără volan…

 Să trăiți ! Fără stimă,

SPJ

Sindicatul Polițiștilor Jigniți“.

Am citat în integralitate scrisoarea primită la redacție.

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei