Mesaj de felicitare celor în haină militară din linia întâi, transmis de ministrul Vela

1

Ministrul Afacerilor Interne Ion Marcel Vela a transmis astăzi un mesaj de felicitare colegilor din minister care astăzi, sărbătoresc ziua de întâi mai prin muncă, la datorie. Domnia sa a mai spus că de modul nostru de comportament depinde ridicarea totală sau parțială a restricțiilor de la jumătatea acestei luni:

În pofida îndemnurilor autorităților, în mai multe locuri din țară românii nu au renunțat la tradiționalele petreceri la iarbă verde, care i-au costat în acest an zeci de mii de lei. peste 30 de mii de polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, patrule canine sau călare, drone și elicoptere au survolat astăzi întreaga Românie în încercarea de a descuraja ieșirile la iarbă verde și respectarea izolării și a ordonanțelor militare în general.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    “Mesaj de felicitare celor în haină militară din linia întâi, transmis de ministrul Vela”

    Şi celor din linia a 2-a nu?
    În a doua armată a ţării, parcă erau consideraţi CFR-iştii, nu miliţienii.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei