Mesaj dur al proprietarilor de pensiuni din Sasca: „Disprețul vostru pentru munca noastră!”

Sasca pensiuni

Mesajul dur a fost postat pe o rețea de socializare de către proprietarul unei pensiuni din Sasca Montană, Radu Anderca. Acesta reproșează autorităților, ce au în administrare drumul județean ce leagă DN 57 de frumoasa și pitoreasca zonă virgină a Cheilor Nerei, dezinteresul arătat investitorilor din zonă prin nerepararea drumului de acces către obiectivele turistice.

Drumul Județean 571, care asigură accesul la obiectivele turistice din Cheile Nerei, este într-o stare deplorabilă de mai multă vreme. Starea proastă a șoselei creează neplăceri celor care locuiesc în această zonă, dar și antreprenorilor ce au dezvoltat o afacere în domeniul serviciilor și turismului din zona Sasca. Unul dintre aceștia, proprietar al pensiunii Rocker’s din Sasca Montană, Radu Anderca, a postat, pe pagina sa de socializare, un apel disperat la autorități. Acesta și-a intitulat postarea: „Disprețul vostru pentru munca noastră”, amintind celor responsabili că, prin acțiunile desfășurate de către proprietarii de pensiuni, au promovat zona, dar autorităților nu le pasă de drumul de acces către zonele turistice din Cheile Nerei. Pe lângă faptul că mai mulți antreprenori au investit în zonă, că plătesc taxe, că au creat evenimente, proprietarul Rocker’s le amintește autorităților că la pensiunea pe care o deține au avut loc câteva evenimente, ce au avut ca scop promovarea zonei. Printre aceștia se numără: Cătălin Scărlătescu – realizator tv „Șefi la cuțite”, formații de rock ale momentului, dar și câteva pictoriale ale cunoscutei reviste Playboy.

Împreună, atât noi cât și voi, avem parte de Cheile Nerei, o zona minunată. Noi am realizat investiții, am creat evenimente, am adus personalități, noi muncim și plătim taxe! Voi vă bateți joc de munca noastră! Oare trebuie să așteptăm următoarele alegeri ca să cârpiți drumul de acces în Chelie Nerei????”, este mesajul antreprenorului transmis autorităților pe pagina sa de facebook.

La postarea sa, Radu Anderca a mai etichetat câțiva proprietari de pensiune din Sasca printre aceștia fiind și proprietarii pensiunii „Casa cu roți” din Sasca Română.

Citește și: 17 km de proteste! Consilieri locali și proprietari de pensiuni, sătui de cârpelile de pe DJ 571

În primăvara acestui an a mai avut loc un protest al proprietarilor de pensiuni, pe traseul Sasca – Ciuchici, mai multe persoane protestând printr-un marș auto.

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Pingback: Drum de acces către bijuteriile turistice ale Banatului, în stare deplorabilă! Proprietarii de pensiuni acuză: ,,Vă bateți joc…”

 2. Liliana

  Din pacate,d-nul Anderca si d-nul Ivanus nu sunt singurii ,,nemultumiti ,, de,drumurile proaste din aceasta zona minunata unde noi,oameni de rand am imvestit bani,timp si am facut multe sacrificii pentru a deschide o afacere,pentru a contribui la stat cu niste banuti ,pentru a promava zona unde se pare ca nu intereseaza pe nimeni din conducerea acestei localitati,acestui judet sa inaintam.
  Orice vrei sa faci in tara asta nu poti.De ce?Dezinteres total,ei stiu ca isi primesc lefurile,fie ca fac ceva ptr acea leafa fie ca nu.Noi,trebuie sa muncim dar din pacate fara rost.
  Dupa atatea eforturi din partea proprietarilor de pensiuni pentru a promova zona,in curand munca noastra se v-a arata a fi zadarnica.
  De ce?Din cauza drumurilor nu vor mai veni turisti.

  Raspunde
 3. Despa Gheorghe

  Da,au dreptate oameni care ”fac”ceva(si chiar fac) pentru promovarea turismului banatean si chiar pentru bunastarea omului.De ce oare,drumurile din Caras Severin ,sunt””cuiul lui Pepele”” in majoritatea domeniilor de activitate. Pana cand? ? ? Cand se va “”misca”” in “”bune conditiuni”” si acest domeniu. Acest judet,parca este batut de Dumnezeu . Doamne,ocrotestei pe romani,Doamne ocrotestei pe cei buni.

  Raspunde
 4. Cheile Nerei Info

  La cat s-a distrus drumul acum, singura carpeala care se mai poate face este o decopertare completa a asfaltului si turnat asfalt din nou pe ambele benzi. incompetenti, iresposabili si ignoranti. Ma intreb cum sunt in stare sa administreze un judet/o tara, daca nu sunt in stare sa asflateze 15 km de drum in 20 ani,

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei