Mesajul „miilor“ de fani din Valea Domanului: Dobre și Roco, nu vă OPRIȚAcum!

opritacum

Resemnare. Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine starea pe care o traversează cuplul de antrenori Roco Sandu – Lucian Dobre care pregătește cu elan lotul de seniori al echipei de liga a III-a CSM Reșița, cu doar câteva ceasuri înaintea meciului din Turul 4 al Cupei României cu Pandurii Târgu Jiu.

Din păcate semi-eșecul de la Sibiu și înfrângerea de la Lugoj au lăsat urme atât în ceea ce privește moralul vestiarului, dar și în încrederea materialului de lucru pe care îl au la dispoziție antrenorii echipei. CSM Reșița, deși prestatoarea unui fotbal de calitate, nu a reușit să obțină victoria în deplasare cu AFC Hermannstadt 2, rosso-nerii fiind egalați cu puțin înaintea fluierului final, scor 2-2. În ultimele două deplasări, CSM-ul a pierdut 5 puncte, dacă ar fi să ne luăm după declarația antrenorului Luci Dobre care cataloga Reșița ca având cel mai bun lot în seria în care evoluează. De cealaltă parte, Roco Sandu spune că, dimpotrivă, echipa s-a întors cu un punct din orașul președintelui Iohannis, dovedindu-se că important este cum privești partea plină a paharului.

Întrebați dacă se așteaptă ca meciul din cupă și viitoarea partidă din Liga III vor fi hotărâtoare pentru soarta lor pe banca tehnică, cei doi antrenori ai formației CSM Reșița au anunțat că indiferent de deciziile conducerii vor rămâne în curtea clubului, de acolo de unde au fost chemați pentru a promova spre eșalonul secund. „Probabil că este nevoie de un șoc la echipă! Poate plecarea noastră ar produce un șoc!“ – a sunat reacția surprinzătoare a lui Roco Sandu, care nu înțelege de ce atacanții echipei nu reușesc să înscrie în situații de unu la unu cu portarul advers sau alte faze clare în care ar trebui să își demonstreze clasa. Nu punem în niciun caz la îndoială bunele intenții ale celor doi oameni de fotbal care se ocupă îndeaproape de destinele acestei echipe. Totuși, victoriile sunt cele care o pot duce pe CSM Reșița în situația de a promova, un obiectiv fixat și mult așteptat la Reșița. Bugetat pe măsura așteptărilor de Primăria și Consiliul Local Reșița. Iar pentru Roco Sandu și Lucian Dobre un rezultat negativ în jocul din Cupa României cu Pandurii ar putea conduce la demiterea lor.

Pe fondul acestei stări de nemulțumire care trenează de câteva etape, se aud voci avizate care cer o mișcare rapidă și nu orice mișcare, ci una inteligentă, în interesul echipei, al clubului și al prestigiului Reșiței fotbalistice, venită din partea președintelui Viorel Lolea, pentru a readuce echipei apetitul pentru victorie. Două nume ar fi cele vehiculate pentru preluarea echipei în viitorul imediat apropiat: fostul jucător al Reșiței, Daniel Oprița, care a mai antrenat cu succes în trecut în Valea Domanului pe Metalul Reșița, antrenor care care a preluat și nu s-a oprit cu Juventus Colentina din Liga III decât în Liga I și fostul antrenor al rosso-nerilor Leontin Doană, care a încheiat sezonul trecut pe locul secund în Liga a III-a și pe care mulți dintre jucători și l-ar dori repus în funcție. Doar că orgoliile, s-o recunoaștem, sunt uneori de Champions League în Vale și nu țin cont de dorința vestiarului…

CSM Reșița va juca pe teren propriu în Turul IV al Cupei României, astăzi, de la ora 14:30, în compania echipei Pandurii Târgu Jiu. Să fim alături de rosso-neri în Valea Domanului!

Sergiu TABAN   

Stiri similare

2 Comentarii

  1. VASI

    Pai cand sa se opreasca frate?Cand nu mai au nici o sansa?Roco ca Roco,dar voi nu vedeti ca Dobre asta numai imagine cauta sa-si faca.Un ***** care apare la toate conferintele de presa si vorbeste mai mult ca si Roco.Cica raman in curtea clubului de unde au fost chemati.Pai dupa cum stiu numai Roco a fost in curtea clubului,Dobre si-a fortat intrarea in curte .Mai bine sa mearga inapoi cu tot cu clubul lui privat cu care a venit in Valea Domanului.Sau acum vrea si el finantare din bani publici?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei