Microbuz cuprins de flăcări într-o comună din Caraș-Severin! Focul a fost pus intenționat

modelmic

 

Un microbuz a fost cuprins de flăcări aseară în comuna Zăvoi din județul Caraș-Severin. Pentru stingerea acestuia au intervenit atât pompierii militari din Caransebeș cât și cei voluntari din orașul Oțelu Roșu. Conform primelor cercetări, se pare că incendiul ar fi fost pornit în mod intenționat.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, împreună cu SVSU Oțelu Roșu, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un microbuz în  sat Valea Bistrei, comuna Zăvoi. Autovehiculul era parcat”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea.

Incendiul nu s-a soldat cu victime, dar a fost afectată puternic toată partea din față a microbuzului: compartiment motor, parbriz, bord și scaunele din față.

Incendiul a izbucnit se pare, din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere”, mai precizează Magdalena Tocmelea.

 

WhatsApp Image 2019-01-14 at 22.45.27 (2) WhatsApp Image 2019-01-14 at 22.45.27

 

Diana RADU

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei