Micuții Centrului Primăvara sărbătoresc toamna așa cum se cuvine! Bucate alese, culoare și multă voie bună

modelmic+editorial

 

 

În miez de toamnă, elevii Centrului Şcolar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița, au decis să sărbătorească anotimpul colorat așa cum se cuvine. Și cum altfel să facă acest lucru dacă nu cu roade alese și multă voie bună.

 

Astfel, joi, 19 octombrie, Centrul Primăvara s-a bucurat de Serbările Toamnei, eveniment care i-a scos pe elevi și profesori din clase la aer liber și soare, ziua fiind dedicată exclusiv creației, culorilor și, bineînțeles, distracției.

Pentru elevii din clasele primare au fost organizate ateliere de creație, micuții având ocazia să realizeze cu mâinile lor, și cu puțin ajutor din partea cadrelor didactice, fel de fel de aranjamente florale  pentru care s-au folosit flori de toamnă și alte materiale din natură. De asemenea, au fost confecționate și animăluțe din fructe și legume.

Micuții de la gimnaziu au avut dedicat un atelier de creație mai elaborat în care au scobit și sculptat dovleci, sau au modelat diferite figurine din lut.

Atmosfera a fost înreținută cu voie bună, dansuri și muzică, dar și cu gustări pregătite la grătar special pentru copiii primăverii.

 

 

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei