Mihaela Copia, arhitectul șef al Reșiței, oripilată de clădirile monstruoase autorizate de predecesorii săi!

modelmic

Monstruozitatea din poză nu e Photoshop și nu e în Rusia…e în Reșița, zona Micro III”, anunță arhitectul șef al Reșiței, Mihaela Copia, indignată de cei care au ridicat astfel de construcții, dar și de predecesorii săi care au autorizat în trecut tot felul de clădiri monstruoase, care deranjează simțul estetic.

Copia a ales să își arate nemulțumirea pe Facebook, folosindu-se de rețeaua de socializare pentru a face și un apel către reșițeni, pe care îi îndeamnă să nu mai asiste pasibili atunci când văd că sunt ridicate astfel de edificii, ci să anunțe autoritățile.

Suntem o mână de oameni în orașul asta care încă mai luptă împotriva construcțiilor ilegale, oripilante, fie ele palate, publicitate (sic!) sau ciuperci ca cea din poză. Și nu ne stă fizic în putere să controlăm fiecare colț de oraș, să le stopăm.
Deci, fac apel la spiritul civic al prietenilor reșițeni de pe facebook care încă mai cred în ordine, lege și bun simț să mă anunțe ori de câte ori sesizează prin Reșița construcții ilegale.
Vecinul demolează un perete? Call me!
Vecinul își vopsește casa în roz? Call me!
Vecinul își construiește foișor de lemn, și-a pus gardul pe proprietatea ta, își scurge burlanul pe terenul tău? Call me!!!
ș.a.m.d. 
 0255 210 951 

Ori se civilizează și ei, ori pierdem toți”, susține arhitectul șef al Reșiței, care adaugă că a început de un an să verifice construcțiile din oraș și că în fiecare zi mai descoperă câte o monstruozitate.

Karina TINCUL

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “Monstruozitatea din poză…e în Reșița…”
  Aşa este, în poză se văd două monstruoase clădiri autorizate de predecesori (blocuri de locuinţe în mod oripilant finalizate de comunişti).
  Spre deosebire de scheletul de beton (oripilant) al blocului nefinalizat din centru (proprietate a lui tăiţelu’), schelet autorizat de predecesori şi cu utilizare exclusivă ca platou de filmare pentru pelicula… “Ghinionistul”.
  “Vecinul își vopsește casa în roz? Call me!”
  Nu sunt vopsite în roz; doar lipseşte fondul galben şi săgeata albastră. Calmo!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei