Mihaela Drăgilă are viceprimar la Lăpușnicu Mare: Nicolae Bihoi, de la UNPR!

Lăpușnicu Mare

Lucrurile par să intre pe un făgaș de normalitate în administrația comunei Lăpușnicu Mare, sau cel puțin așa arată imaginea din exterior a acestei frumoase zone rurale din Valea Almăjului, din satul aparținător, Moceriș, fiind originar artistul popular Nicu Novac.

Lăsând folclorul de-o-parte, aseară, în urma unei ședințe prelungite a Consiliului Local din Lăpușnicu Mare, a fost ales noul viceprimar al comunei. Acesta se numește Nicolae Bihoi și a fost ales consilier local la alegerile din iunie 2016 pe lista candidaților UNPR.

Din informațiile primite de la fața locului, primarul ales în luna iunie 2017, Mihaela Drăgilă, a avut două propuneri de viceprimar din rândul consilierilor PSD, dar cei doi au refuzat nominalizarea. Singurul candidat rămas în cursă a fost Nicolae Bihoi, ales viceprimar al comunei Lăpușnicu Mare cu 7 voturi ale consilierilor, din 11 posibile.

Sergiu TABAN

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei