Mihai Fifor este noul ministru al apărării! Gheorghe Șimon, noul ministru al economiei!

fifor

O informație care ne-a parvenit de la București anunță numele noului Ministru al Apărării din guvernul Tudose. Acesta va fi Mihai Fifor, actual ministru al economiei și unul din susținătorii fervenți ai conducerii PSD sub cârma lui Liviu Dragnea. Portofoliul lui Fifor de la Ministerul Economiei va fi preluat de Gheorghe Șimon. Vă reamintim, Adrian Țuțuianu și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării, invocând “proasta comunicare” pe subiectul plății sumelor aferente soldelor/salariilor militarilor. Premierul Mihai Tudose a acceptat demisia lui Țuțuianu și a precizat că nu sunt probleme la bugetul de stat, “sunt bani în toate ministerele” și că Guvernul urmează să facă o rectificare pozitivă.

Mihai Fifor a vizitat în luna august județul Caraș-Severin, atunci când a luat contact și cu problemele numite Arsenal Reșița – fostul IMR și UCM Reșița.

Mihai-Viorel Fifor are 47 de ani, este senator ales pe listele PSD în județul Dolj, în legislatura 2012–2016 și în județul Arad în legislatura 2016–2020.

Fifor a absolvit Facultatea de Litere și Istorie a Universității Craiova, este licențiat în filosofie și deține un master în literatură română. În anul 2003, Fifor a devenit doctor în antropologie socială.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei