Mihai Tantu este noul primar interimar al comunei Păltiniș

modelmic

Destinele comunei Păltiniș au fost preluate de noul viceprimar cu atribuții de primar,  Mihai Tantu.

Moartea fulgerătoare a edilului comunei,  Ioan Popovici, în 16 aprilie, a lăsat administrația locală fără semnătura  primarului, ceea ce ar fi putut duce la pierderea proiectului de asfaltare a străzilor laterale din localitățile Rugi, Delinești, Păltiniș și Cornuțel.

Pe lângă acest proiect, în comună mai sunt, în diferite faze de derulare, și alte proiecte importante pentru comunitate, care nu ar fi putut continua fără conducere administrativă.

Astfel, președintele  PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a intervenit pentru rezolvarea situației de la Păltiniș.

Așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, neobosita președintă a PSD Caraș-Severin a intervenit și la Păltiniș și a dat “restart” activității politice și administrative. Astfel, în urma unei întâlniri fulger cu consilierii locali PSD, a negociat și obținut o majoritate pentru alegerea în funcția de viceprimar cu atribuțiuni de primar a lui Mihai Tantu, unul din cei patru consilieri locali PSD. Lucrul acesta a fost pus în operă la ședința extraordinară a Consiliului Local Păltiniș, convocată de consilierii PSD”, precizează reprezentanți ai administrației locale.

Având în vedere că viceprimarul a preluat atribuțiile primarului, la Păltiniș a fost ales și un viceprimar “cu atribuțiuni de viceprimar”, consilierul local PMP, Petru Tuștean, cu 8 voturi pentru, din 10.

Nici bine nu a preluat interimatul, că Mihai Tantu s-a și pus pe treabă demarând lucrări de curățare a șanțurilor din comună.

acab64de-44a2-4fa0-9071-e0d7e9d5a639

4e00a354-a234-4719-a26f-7e2f4552d701

Elena FRANȚ

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei