Mihai Tantu nu mai candidează, dar își susține consilierul în lupta pentru Primăria Păltiniș

paltinis

Primarul interimar, Mihai Tantu a anunțat că nu vrea să candideze la alegerile din 27 septembrie, pentru încă 4 ani în fruntea administrației locale, dar își susține consilierul personal pentru această funcție. Mihai Banda a fost timp de 1 an și 4 luni consilierul edilului din Păltiniș, perioadă în care s-a implicat în derularea proiectelor implementate pe raza comunei, indiferent de sursa lor de finanțare, fiind alături de oamenii din comunitatea în care trăiește, atât în momentele dificile pentru comună, dar și atunci când locuitorii au avut nevoie reală de ajutor.

Consilierul Mihai Banda a decis să intre în confruntarea pentru funcția de primar al comunei pentru că își dorește să continue proiectele inițiate și derulate până acum în comunitate și, mai mult decât atât, să desfășoare și alte proiecte care vor îmbunătății infrastructura, ori vor contribui la dezvoltarea economică a comunității.

Printre proiectele pe care și le propune Mihai Banda ca primar al comunei Păltiniș se numără asfaltarea și reabilitarea drumurilor, realizarea și extinderea rețelei de canalizare, racordarea la rețeaua de gaz, modernizarea iluminatului public, înființarea unui Centru medical de permanență în comună sau parcuri de joacă pentru copii.

În ceea ce privește implicarea în dezvoltarea economică a comunei, Mihai Banda își dorește să îi sprijine pe micii fermieri în accesarea de fonduri europene, să se implice în organizarea periodică de târguri de animale și produse tradiționale, precum și în sprijinirea și dezvoltarea proiectelor de agroturism.

Mihai Banda are 5 adversari în lupta pentru Primăria Păltiniș, fiind candidatul PSD  pentru alegerile din 27 septembrie.

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei