Miliardarii Europei, la vânătoare în Caraş-Severin! Domeniu de patru ori mai mare la Ersig decât la Balc

miliardarii

Cunoscutul om de afaceri Ion Ţiriac a achiziţionat la sfârşitul anului trecut 704 hectare de pădure în zona Vermeş – Berzovia, unde intenţionează să mute partidele de vânătoare de la Balc, la care participă an de an unii dintre cei mai bogaţi oameni de pe continent.

Potrivit datelor prezentate de Direcţia Silvică Caraş-Severin, Ion Ţiriac a încheiat în data de 16 decembrie 2013 un contract de prestări servicii cu Ocolul Silvic Bocşa Română, pentru cele 704 hectare din zona Ersig, între comunele Berzovia şi Vermeş, achiziţionate de la Prinţul Paul. Deşi iniţial existau doar zvonuri despre faptul că fostul tenisman ar intenţiona să dezvolte şi în Caraş-Severin un domeniu de vânătoare, informaţia a fost confirmată de oficialii Direcţiei. „Într-adevăr, domnul Ion Ţiriac are un contract de prestări servicii şi pază cu Ocolul Silvic Bocşa Română. În prezent, pot să vă spun că au început lucrările de împrejmuire a zonei, care va fi populată cu mistreţi pentru că intenţia este să facă un fond de vânătoare, care să fie emblematic pentru judeţul nostru, de genul celui de la Balc”, a preiczat Stejărel Rotariu, director tehnic al Direcţiei Silvice Caraş-Severin.

Vânătoarea organizată de Ion Ţiriac aduce an de an la Balc o parte dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni din Europa. Proprietarul companiei producătoare de autoturisme de lux Porsche, primarul din Monte Carlo, Georges Marsan, şi designerul brand-ului Cartier, Alfred Baumhauer, sunt doar câţiva dintre invitaţii omului de afaceri.

Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei