„Miniștrii din Guvernul Dăncilă sunt un dezastru”, consideră Vela! Unul singur este apreciat de liberal!

modelmic

Majoritatea miniștrilor din Guvernul PSD-ALDE sunt un dezastru este de părere senatorul liberal Marcel Vela. Un singur membru al actualului Guvern pare să se bucure de apreciere în ochii președintelui Partidului Național Liberal Caraș-Severin. Este vorba de ministrul Apărării, Mihai Fifor, despre care Vela a afirmat că „este unul din miniștrii buni ai Guvernului”.

Aflat vineri la Reșița, unde a susținut o conferință de presă, liberalul Marcel Vela, nu s-a dat în lături atunci când a venit vorba de evaluarea activității unor miniștri. După ce a afirmat că ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, nu îi inspiră încredere, Vela s-a referit în special la Mihai Fifor și la Carmen Dan, cei doi miniștri cu care intră în contact mai des, din calitatea sa de președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului.

Eu sunt președintele Comisiei de Apărare și am relații doar cu cei care sunt în domeniul ordinii publice și apărării și pe Fifor l-am comparat doar cu doamna Carmen Dan. Deci între doamna Carmen Dan și domnul Fifor, dl Fifor e mai bun. Pe ceilalți nu îi cunosc, dar majoritatea sunt un dezastru”, a afirmat Vela.

Întrebat ce părere are despre premierul Viorica Dăncilă, Vela a răspuns scurt: „Este o sumă a dezastrelor celorlalți miniștri”.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Doru Bratu

    Lăsând la o parte contrele politice cred că si ministrul de finanțe este un bun profesionist. Păcat că partidul său il împiedică să fie. Sau chiar programul de guvernare. Păcat…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei