Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a inspectat stadiul proiectelor din Caraș-Severin!

modelmic

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneș, a efectuat inspecţii la o serie de obiective de investiţii derulate de Ministerul Apelor şi Pădurilor în județul Caraș-Severin.

Au fost evaluate la fața locului, de către echipa ministerială, proiectul „Regularizare Valea Mare şi Boşneag la Moldova Nouă“, precum şi la acumulările Oraviţa Mică, Oraviţa Mare şi Tăria.

modelmic

Pe parcursul vizitei de lucru în Banatul de Munte, Ioan Deneș a fost însoţit de prefectul judeţului, Matei Lupu, de preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, şi de directorul Administraţiei Bazinale de Apă Banat Timişoara, Titu Bojin, de directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Caraş-Severin, Sorin Vizitiu.

modelmic

Vizita a continuat cu o întâlnire la care au participat reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Caraş-Severin, Gărzii Forestiere Caraş-Severin, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Caraş-Severin, primăriilor şi ocoalelor silvice, în cadrul căreia au fost discutate aspecte referitoare la prevederile legislative ale Codului silvic, probleme cu care se confruntă instituţiile menţionate în desfăşurarea activităţii, regimul ariilor protejate.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei