Ministrul de Interne, Marcel Vela: „Am votat pentru ca nepoțica mea să trăiască într-o țară normală” 

modelmic

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a fost printre primii români care s-au prezentat la urne în această dimineață. Matinal, președintele PNL Caraș-Severin și-a exprimat dreptul la vot la fel ca în turul 1, la Liceul Jean Monnet din Capitală, chiar la deschiderea urnelor.

 „Cred că sunteți cu toții de acord de acord și în asentimentul meu că astăzi este bine să votăm pentru normalitate, pentru o țară normală și, în special, am votat pentru nepoțica mea și pentru un viitor normal, ca să trăiască într-o țară normală. Am votat de la primă oră pentru că noi suntem în dispozitiv, MAI este la datorie și ne dorim din tot sufletul ca și turul doi să fie la fel de bine organizat ca și turul unu, să nu avem evenimente. În acest sens, o să avem foarte mult de lucru la minister, videoconferințe, tot ceea ce ține de o bună organizare a procesului electoral”, a declarat la ieșirea de la urne Marcel Vela.

Ministrul Afacerilor Interne a precizat că la turul doi al alegerilor prezidențiale sunt implicați în jur de 39.000 de polițiști, jandarmi, reprezentanți IGSU, dintre care 50% se ocupă de protecția secțiilor, 25% de ordinea și liniștea publică și 25% din aceste efective sunt în rezervă.

78564641_810831099370990_7145582518224289792_n

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei