Nicolae Moga și-a dat demisia de la Ministerul de Interne! La șase zile de la depunerea jurământului

 

modelmic

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, și-a dat demisia din funcție, la doar șase zile de la numire. Moga și-a anunțat astăzi demisia, în urma scandalului declanșat de crimele care au avut loc la Caracal.

În urma unei discuţii pe care am avut-o cu premierul am decis să mă retrag din funcţia de ministru de Interne. Retragerea din această demnitate trebuie văzută ca un nou început pentru minister. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oamenii oneşti şi profesionişti din minister. Îi mulţumesc doamnei premier pentru încredere şi trebuie ca astfel de evenimente să nu mai fie posibile pe viitor”, a declarat Nicolae Moga.

Nicolae Moga a depus miercurea trecută jurământul în funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Demisia sa are loc înaintea şedinţei CSAT în care ar urma să fie discutat raportul MAI cu privire la modul de acţiune în cazul celor două adolescente ucise la Caracal.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  „Retragerea din această demnitate trebuie văzută ca un nou început pentru minister.”

  Sau ca un nou început de … sfârşit pentru minister.
  Oricum, mulţumită “înţeleptelor” noastre legi promovate de noua ‘telectualitate, orice plângere prealabilă a unei reale sau potenţiale victime poate fi retrasă oricând, inclusiv la “îndemnul”, sub dictarea (prietenoasă) şi sub semnătura miliţianului.
  Oricum, tot miliţianul (şi judecătorul) dictează la consemnarea declaraţiilor.
  Doar cunosc procedurile şi formulările.
  Dar şi răstălmăcirea prin distorsionare a acestora. Eventual se va da vina pe tastatură sau pe grefier pentru “erorile materiale”. Simulate sau nu.
  Depinde de interese.
  Aşa că … de ce s-ar osteni cineva să mai ia în serios un apel telefonic la 112 al unei copile de 15 ani care “pretinde” că ar fi în pericol de moarte iminent?
  Poate fi şi o glumă, mai ales când este primită de “glumeţi”.
  Iar cam toată administraţia statului a devenit o glumă (de hartii şi proceduri).
  Macabră!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei