Ministrul Economiei s-a lovit azi de cele mai grave probleme ale județului! „Poluarea de la Moldomin are nevoie urgentă de rezolvare”

modelmic+editorial

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, prezent astăzi în Caraș-Severin, s-a declarat încântat de pitorescul zonei și interesat de mediul economic din județ. În acest sens, oficialul de la București va efectua vizite în această după amiază la companiile UCM Reșița și Arsenal din municipiul de pe Bârzava. De asemenea, se pare că membrul responsabil cu economia românească din cabinetul Tudose ar urma să ajungă și la societatea Moldomin din Moldova Nouă. 

Vizita sa a început însă la sediul PSD din Reșița, acolo unde Mihai Fifor a ținut să puncteze câteva dintre problemele sesizate deja la nivel de județ. Cea mai mare dintre ele, susține ministrul, ar fi poluarea de la Moldomin, situație care depășește granițele țării și care are nevoie urgentă de rezolvare.

„Poluarea de la Moldomin este o situație destul de serioasă în care ne regăsim și pentru care căutăm soluții urgente. Poluarea de la Moldomin este deja o problemă transfrontalieră, este o chestiune ce are nevoie urgentă de măsuri. Trebuie să facem ceva pentru ca această poluare să înceteze”, explică ministrul Economiei.

Referitor la acest subiect, Mihai Fifor a declarat și că trebuie făcute demersuri pentru conservarea zonei și pentru atragerea unui investitor serios.

„Societatea este în faliment și are un administrator judiciar care gestionează lucrurile acolo. Noi căutăm soluții pentru a conserva acest loc astfel încât exploatarea să poată rămână atractivă pentru un potențial investitor”, a adăugat Mihai Fifor.

 

Rămâi pe Reper 24. Vom reveni cu detalii despre vizita ministrului Economiei la Reșița.

 

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei