Ministrul Vela, cu elicopterul la un eveniment privat? Dunca zice că nu: „Cum e posibil ca o publicație să mintă în halul acesta?”

modelmic

 

O știre în care se afirma că ministrul de Interne, Marcel Vela, ar fi participat la o nuntă cu sute de persoane, încălcând regulile de distanțare socială, a ținut ieri prima pagină a unor publicații naționale. Este vorba despre nunta fiicei lui Romeo Dunca, nuntă derulată la finalul săptămânii trecute pe Muntele Mic și la care Marcel Vela este acuzat că ar fi venit cu elicopterul MAI, după ce a participat la instalarea în funcție a noului subprefect de Hunedoara. Dacă până în prezent, Marcel Vela nu a ieșit cu nicio declarația cu privire la presupusa sa prezență la evenimentul din vârf de munte, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Romeo Dunca a decis să spargă tăcerea și să lămurească lucrurile: totul ar fi o minciună, scopul evident fiind discreditarea liberalilor, în prag de alegeri.

Romeo Dunca susține că ministrul Vela nu a participat la nuntă. Mai mult chiar, acesta nici nu ar fi fost la curent cu evenimentul. Pe de altă parte, omul de afaceri afirmă că în nici un caz nu a fost vorba despre o nuntă la care au participat sute de persoane, ci despre o cununie în aer liber urmată de o masă pe câmp cu un număr restrâns de invitați. Mai mult decât atât, Romeo Dunca precizează că reprezentanți ai Jandarmeriei și ai Poliției Locale s-au prezentat la eveniment, în urma unei reclamații, dar că nu au descoperit nicio neregulă.

Minciuna cu intenția de a discredita adversarii urmată de prostirea poporului a ajuns la rang de vedetă.

Știri lansate de publicații aservite preluate mai apoi de televiziuni care nu verifică mizeria transmisă chiar dacă rănesc sau jignesc pe cineva, inundă și intoxică poporul credul și dezorientat. Cum e posibil ca o publicație să mintă în halul acesta?

Ce simte un ministru copleșit de problemele țării aflate la grea încercare când cu nerușinarea rămasă nepedepsită un ziar plătit din bani furați afirmă astfel de lucruri despre el? Dl Marcel Vela nu numai că nu a fost prezent la nici un fel de eveniment de cununie, nici măcar nu a știut că va exista așa ceva. O cununie în aer liber urmată de o masă pe un câmp la care au participat un număr restrâns de persoane . A se vedea cortul transparent din imagine poziționată la 60 m de celelalte 2 corturi. Reclamația primarului Maralescu cum că acolo e dezmăț cu 500 persoane a fost verificată de 4 mașini de jandarmi, o mașină de la poliția locală și jurnaliști aflați în simbria celor interesați de scandal. Niciunul nu a constatat vreo încălcare a regulilor și au plecat după ce ne-au urat civilizat spor la treabă. Deși unul din polițiști era din comuna ostilă a primarului Maralescu.

1

Pe la locația respectivă au trecut și o parte din clienții cu biciclete sau pe jos care s-au plimbat cu telescaunul pe munte în sâmbăta frumoasă care a trecut. Evident după ce au fost informați să nu se apropie de cortul în care erau 45 de locuri la mese. Toată lumea a plecat acasă rămânând cu sufletul la Muntele Mic a cărui frumusețe au descoperit-o cu această ocazie.

La 22:30, ultimul om a plecat. Nu am fost la cabană, nu au fost sute de persoane, iar ministrul Vela habar nu avea pe unde eram.

Rușine celor din acea presă și din acele televiziuni mincinoase care își bat joc de popor făcând din lăcomia de a încasa vânzând orice, un mijloc pervers de îndobitocire a populației”, afirmă Romeo Dunca.

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. imoGen

  Și când te gândești că unii nu au avut dreptul să participe la înmormântarea membrilor familiei, iar unul ca Dunca, în stare de alertă, își permite să organizeze nuntă în familie tocmai la Muntele Mic.
  Aceeași sfidare specifică PNL ( a se vedea cazul premierului Lucovid, cazul Rareș Bogdan, acum și cazul Dunca).

  Raspunde
 2. nelly

  Dar tu cand ai ,,indobitocit ‘ populatia spunand ca ai construit cabana legal si acuma s-a constatat ca ai mintit? Cum este, cum vezi tu lucrurile?

  Raspunde
 3. zero

  “un mijloc pervers de îndobitocire a populației”, afirmă Romeo Dunca.

  Da’ helicopterul MAI (cu tot cu Vela) a fost prezent la cimitirul de la Măureni, în bătaie de joc faţă de victima lui sau şi poza asta ar fi tot “un mijloc pervers de îndobitocire a populaţiei” …?
  Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i …

  Raspunde
 4. nelly

  imoGen. astia sunt in ,,tara” lor nu a noastra.Noi,prostimea ,suntem buni doar sa-i votam,sa muncim pentru ei,sa le credem minciunile si ei sa faca doar ce vor ,,in folosul tarii lor”.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei