Ministrul Vela răspunde la întrebările cetățenilor! „Întotdeauna am încurajat dialogul deschis și liber”

modelmic

Ministrul de Interne, Marcel Vela, pare să își dorească un dialog permanent cu românii, „o discuție continuă și constructivă”, după cum o denumește. Șeful MAI a anunțat pe pagina sa de Facebook că este dispus să răspundă unor întrebări adresate de cetățeni. Mai exact, acest lucru ar urma să se întâmple în fiecare zi de miercuri, când șeful MAI spune că va alege, aleatoriu, șapte întrebări primate pe contul său public de social media și le va răspunde în cadrul unui video, la finalul zilei.

Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative.

Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavoastră.

Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media.

La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi”, precizează Marcel Vela.

Ministrul de Interne adaugă că va răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “Ministrul de Interne, Marcel Vela, pare … întrebări primate pe contul său … ”

  Da, … primate şi … pe contul său … Armeniş … Vela …
  Primate = maimuţe.
  Dracu’ … se ascunde (perimat) în detalii, ca “act ratat”, nu? :) :) :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei