Ministrul Vela vrea să reîmprospăteze imaginea Poliției Române! 13 autospeciale inscripționate ca în Germania, la IPJ Caraș-Severin!

 

pol

Ministrul de Interne, Marcel Vela a susținut că vrea să reîmprospăteze imaginea Poliției Române, iar primul pas în acest sens a fost făcut prin dotarea subunităților de poliție din țară cu autospeciale noi inscripționate ca cele din Germania sau alte state europene.

Locuitorii județului vor putea vedea în curând pe străzi noile mașini Dacia, achiziționate de IPJ în baza contractului semnat între MAI și Automobile Dacia. Autospeciale noi, Dacia Logan, vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră, din toată țara, atât la poliția urbană, cât și la poliția rurală. Toate mașinile au dotări speciale: sisteme acustice și vizuale de avertizare, alte dispozitive pentru îndeplinirea misiunilor și sunt colantate după noua grafică.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraș-Severin are în dotare începând de astăzi, 13 autospeciale noi. Acestea fac parte din programul de reînnoire a parcului auto al Poliţiei Române. Cele 13 autospeciale sunt inscripţionate, au rampe de semnalizare acustice şi optice, imaginea acestora fiind schimbată printr-o nouă colantare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Ministerul Afacerilor Interne plătește în total 100 de milioane de euro (483 de milioane de lei) pentru cele 6.744 de automobile contractate de la Dacia la Mioveni, dar și două exemplare Dokker produse în Maroc.

Conform Profit.ro, în total sunt 3.360 berline Logan și 3.382 SUV-uri Duster, care vor fi livrate treptat de compania deținută de Renault Group. Dacia a reușit să-și reducă declinul producției din acest an, anunțând peste 22.149 de unități fabricate în iunie, cu 30% mai puține decât anul trecut, cu o performanță pentru modelul Logan, care s-a fabricat în 4.572 de unități, o creștere de 43% față de anul trecut, ca urmare a producției vehiculelor destinate poliției.

 

Lorena POENARU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Johann Nicolescu

    Degeaba vrea sa improspateze imaginea politiei romane dl. ministru Vela, activitatea politiei romane si viteza de reactie a politiei romane trebuie foarte muuult imbunatatita in asa fel incat siguranta romanilor sa fie la un nivel maxim din toate punctele de vedere si romanii sa se simnta in siguranta. In priml rand trebuie ca activitatea politiei sa fie preventiva si apoi coercitiva. Permanent trebuie ca politistii sa fie pe strazi si masinile in patrulare, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si sa aplice legea, fara abuzuri si fara privilegii, fata de oricine care incalca legea. De asemenea, politistii trebuie sprijiniti legislativ, cu salarii corespunzatoare, dotare tehnica de ultima generatie si prin montarea de camere de supraveghere in toate locurile publice

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei