Minitabără de sfârşit de vară, la Peştere! 12 copii din Constantin Daicoviciu s-au distrat pe cinste timp de 2 zile

 modelmic+editorial

 

 

Pensiunea „Apa Vie” din localitatea Peştere, proprietari Roy şi Melania Olsen, găzduieşte în perioada 28-30 august o minitabără de vară la care participă 12 copii cu vârste între 14 şi 18 ani, din comuna Constantin Daicoviciu.

Iniţiatorii acestei acţiuni sunt angajaţii Centrului de Informare Turistică, şi conducerile administraţiei locale şi Asociaţiei Comunitare Constantin Daicoviciu.

În cadrul acestei tabere sunt organizate activităţi educative şi recreative, precum şi excursii pe trasee turistice din zona satelor Peştere şi Maciova, toate sub îndrumarea personalului Centrului de Informare Turistică şi al Asociaţiei Comunitare Constantin Daicoviciu.

„Este o primă ediţie reuşită, pot să spun asta cu certitudine, şi sperăm ca la anul să putem organiza mai multe sejururi, cu mult mai mulţi copii”, ne-a spus Daniel Boambeş, primarul comunei.

 

 

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei