Mocioalcă centrează în careul executivului: directorii societăților UCM Reșița și Arsenal Reșița, primiți de cabinetul Dăncilă!

modelmic

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, crede în continuare în șansa relansării pe piața comercială a producătorului de echipament energetic, UCM Reșița, ca de altfel și în ieșirea din starea de conservare, pe care o traversează de ani buni, compania producătoare de armament Arsenal Reșița. În acest sens, liderul social-democrat a mijlocit o întâlnire între conducerile societăților amintite și un reprezentant al cabinetului premierului României.

Prin urmare, chiar astăzi, consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, poartă discuții cu directorul general al societății UCM Reșița, Cosmin Ursoniu și cel al societății Arsenal Reșița, aflată în portofoliul ROMARM.

„Așa cum am mai afirmat, poate ușor voalat, n-aș vrea ca din cauza unui demnitar, poate chiar a unui înalt demnitar dintr-un minister, Reșița să fie uitată și să piardă oportunități în ceea ce privesc investițiile în industria de apărare sau în industria strategică a producției de energie electrică.

Reșița ar putea produce în viitor, nu doar 72 de țevi de tun, ci poate peste 200. Dar pentru asta nu putem sta cu mâna întinsă, nu va fi un ia de-aici, ci va trebui ca aceste societăți să se organizeze din punct de vedere managerial. Am primit asigurări că Darius Vâlcov, primul consilier al doamnei premier Dăncilă este un om care va sprijini toate demersurile noastre pe problemele relansării celor două unități industriale“, a ținut să transmită deputatul Ion Mocioalcă, socotindu-și intervenția politică drept un act extra-parlamentar.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei