Modernizarea tronsonului de 4,3 km, Ciudanovița – Goruia, intră de azi în execuție!

modelmic

Proiectul de modernizarea a drumului vicinal Ciudanovița-Goruia, în lungime de 4,3km, un proiect implementat de primarului comunei Ciudanovița, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, a fost avizat astăzi iar amplasamentul a fost predat constructorului, după cum ne-a transmis edilul Constantin Dorian Nebunu.

Momentul îndelung așteptat de locuitorii Ciudanoviței și cei din Goruia, a luat sfârșit iar conform declarațiilor întâiului ales al Ciudanoviței, lucrările derulate prin PNDL 2 vor începe cel târziu săptămâna viitoare. Consiliul Județean Caraș-Severin s-a mișcat bine și a eliberat autorizația de construcție încă de la jumătatea lunii februarie.

Termenul de execuție al lucrărilor de modernizare pentru cei 4,3 km este de 18 luni, startul fiind chiar de astăzi, 12 iulie, prima zi de execuție, conform proiectului care a fost inclus în lista generoasă a finanțărilor guvernamentale PNDL 2 pentru Caraș-Severin.

„Este foarte important acest tronson pentru comunitatea noastră, pentru că cele mai multe nemulțumiri erau legate de infrastructura rutieră. Vom monitoriza cu atenție lucrările, pentru că îmi doresc un drum trainic pentru cetățenii comunei mele, pe care să nu intervenim anual“, a ținut să remarce Constantin Nebunu, primarul comunei Ciudanovița, cel care promite să nu se oprească  doar la modernizarea  acestui sector de cale rutieră de pe Valea Carașului.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei