Modul de viață City Center diferențe și esențe

modelmic

Etalonul reșițean ce cuprinde 71 de apartamente cu 2și 3 camere, amplasat în cea mai bună zonă din oraș, este City Center. Raportat la cel mai bun apartament comunist, tip cutie de chibrituri, chiar și decomandat îți inspiră insatisfacție transmitând energie negativă, însă apartamentele City Center sunt construite pe sistemul open-space, unde spațiul este luminous, împarțit după necersități și nu după un standard comunist impus. Cheltuielile față de un apartament clasic sunt mult mai economice și justificate în măsura contribuției lor la confortul personal, care nu necersită investiții și costuri mari.

image002

Normalitatea își intră în drepturi, pentru prima dată, aici, în Reșița la City Center…atunci când ajungi cu adevărat acasă, ai parcarea ta, fie cu încărcare electrică dacă deții un autoturism electric (încărcare verde) fie subterană (46 locuri),sau supraterană (56 locuri), unde cele 2 lifturi ( amplasate în stgânga. și dreapta locației.) curate și primitoare, te vor duce într-o clipită la etajul dorit, iar tu vei ajunge cu adevărat acasă, în habitaclul pe care tu, cu gustul și ideile tale l-ai conceput pentru a-ți bucura membrii familiei dar și pe tine însuți!image003

Aceste apartamente sunt la mare căutare, iar de cele mai multe ori se vând încă din stadiul de proiect. Prin mai multe modalități de achiziție dezvoltatorul de imobiliare vine în întâmpinarea clienților cu avantaje greu de refuzat, pe care le detaliem pentru tine în cele ce urmează:

Posibilitatea de personalizare

Cel mai mare avantaj al unei locuințe din acest ansamblu rezidențial nou este că oferă cumpărătorului posibilitatea de a alege culori, finisaje sau chiar compartimentarea.În cazul în care aceasta vine cu opțiunea de mobilare, va exista posibilitatea de a se alege din mai multe variante oferite de dezvoltator.

( vezi pagina web a dezoltatorilui https://ccresita.ro/)

De regulă, dezvoltatorul City Center oferă posibilitatea de achiziționare la cheie ori în stadiu finisat  al imobilului. Totodată, indiferent de varianta aleasă, acesta îți poate pune la dispoziție date cu privire la serviciile pe care le poți (sau nu) achiziționa suplimentar, la prețuri avantajoase, cu mai puține bătăi de cap.

image004

Gradul de uzură scăzut

Spre deosebire de apartamentele vechi, comuniste, cele noi dispun de sistem SMART,  instalații sanitare și electrice noi,  aspect ce reduce substanțial gradul de risc pentru inundații sau pene de curent.

Nu puține sunt situațiile în care conductele vechi afectează calitatea apei potabile din locuință, ceea ce duce la necesitatea schimbării lor, aici  nu este cazul deoarece totul este de ultim moment în materie investițională.image005image006

 

Finisajele vechi sau anumite detalii care nu îți plac nu vor mai fi o problemă, deoarece vei avea posibilitatea de a-ți personaliza noua locuință după bunul plac, încă de la început. Nu uita că de multe ori este mai dificil să faci reparații decât să decorezi de la zero.

image007

Existența unei comunități

Apartamentele din ansamblurile rezidențiale noi sunt de regulă opțiuni pentru familii tinere, cu sau fără copii. Accesul ușor al acestora la internet și rețele sociale duce la crearea unei comunități, unde problemele se discută simplu și rapid, la un click distanță. Tot mai multe astfel de ansambluri rezidențiale optează pentru crearea unor grupuri, unde se fac anunțurile de interes comun.

image008

 

Spații pentru desfășurarea unor activități

Ansamblurile rezidențiale noi atrag de regulă diverse afaceri menite să le ofere locuitorilor din zonă un confort suplimentar creionând  un loc cu spații comerciale dar  și locuri de joacă pentru copii, săli de sport, saloane de înfrumusețare, componente SPA etc. Aceste aspecte sunt demne de luat în considerare dacă ești o persoană ocupată și pui preț pe timpul pe care îl petreci în trafic sau sub alte forme fără folos.

image009

Supraveghere optimă

Accesul în zona de parcare interioară se va face controlat, prin uși culisabile acționate de la distanță prin telecomandă. Firește că în aceste aspecte sunt anumite calități pe care este bine să le cauți.

    image010image011

Sunt prevăzute cu locuri de parcare

Locurile de parcare reprezintă adesea o problemă în cazul locuințelor vechi: fie nu există, fie impun lăsarea mașinilor afară, unde se supun unor riscuri, precum: avarieri produse de evenimente naturale, avarieri produse de rău voitori sau chiar accidente. Ansamblul nostru rezidențial s-a construit în așa manieră încât să vină în întâmpinarea nevoilor omului modern.

Majoritatea dispun de parcări subterane sau la demisol, ce se pot achiziționa suplimentar, odată cu cumpărarea apartamentului. Într-adevăr, impun costuri suplimentare, dar acestea se amortizează într-un timp scurt. Iar confortul de a nu trebui să dezgheți mașina iarna merită orice sacrificiu.

image012

Reprezintă investiții optime

Apartamentele din ansamblurile rezidențiale noi sunt oportunități excelente de investiții pe termen mediu și lung. Prezintă un grad de uzură mult mai mic decât cele vechi. Ele se vor degrada mai greu în timp, ceea ce înseamnă că se vor putea vinde sau închiria ulterior la prețuri excelente. Iar dacă zonele în care sunt amplasate se află în continuă dezvoltare, există chiar șansa sigură să obții profit.

Firește că aceste apartamente prezintă și anumite limite, dar ca amplasament ele sunt  poziționate în centrul orașului, la o achiziție de bun simț.  Apartamentele din alte ansambluri rezidențiale noi poziționate în zone centrale implică un cost mai mare de achiziție și un confort sporit, dar nu și în cazul nostru.

image013

 

Achizitia locației

Cu toate acestea, apartamentele din centrul nostru rezidențial noi nu duc lipsă de cumpărători. În opinia noastră, toate avantajele pe care le oferă depășesc cu mult limitele pe care le implică, facându-l unicat.

Colegii de la departamentul vânzări și relații cu publicul se vor ocupa în mod expres de fiecare cerință în parte, ajutându-vă să treceți cu bine, de toate situațiile, inclusiv cele financiare.Nu dispuneți de toată suma acum? Nu este problemă, vom găsi o soluție împreună pentru a debloca lucrurile în orice fază s-ar afla acestea.

Telefoanele disponibile pentru dumneavoastră sunt 0739 395 040 sau 0739 395 030, stabiliți o întâlnire la https://ccresita.ro/#contactus și alaturați-vă echipei noastre pentru informații corecte, sau sfaturi utile.

Bucură-te de confortul City Center, la tine acasă ! Alege ce ți se potrivește !

image014

La mulți ani și sărbători cu bine !

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei