Moldova Nouă, fără ranchiună politică! Primarul îi respectă pe cei ce au votat PSD: „Viitoarea guvernare are de rezolvat multe disfuncționalități”

modelmic+editorial

Cu toate că spera la o victorie PNL, care să apropie aceste alegeri parlamentare de localele de la începutul verii, primarul din Moldova Nouă susține că respectă decizia cetățenilor, majoritari votanți PSD, și nu va comenta negativ rezultatul alegerilor.

Totuși, Adi Torma susține că noua guvernare de stânga ar face bine să se mobilizeze din timp și să-și dea tot interesul, având în vedere că are foarte multe disfuncționalități de rezolvat, probleme care țin țara pe loc de mai bine de 26 de ani.

PSD a obținut peste 50 de procente în Clisura Dunării, iar autoritățile locale, chiar dacă sperau să curețe Moldova Nouă de influența social-democrată, își pun totuși speranțele în faptul că cetățenii vor ajunge să fie recompensați pozitiv pentru alegerea făcută.

„Aşa cum este normal şi după cum v-am promis că voi fi transparent, doresc să vă comunic situația din ziua alegerilor parlamentare la nivel local si opinia mea legată de votul la nivel național. La Moldova Noua, procentele obținute pentru Senat sunt – PSD – 51%, PNL – 31% – şi pentru Camera Deputaților, PSD – 48%, PNL – 26%.

A fost un scrutin de alegeri fara incidente, dar din păcate, secțiile pentru votare nu au oferit peste tot cele mai bune condiții de munca pentru membrii, creând totodată o stare de disconfort si cetățenilor care s-au prezentat la vot. Este o problema semnalata, luată în vedere, iar până la următoarele evenimente electorale se va remedia.

Vreau sa le mulțumesc celor care s-au prezentat la vot, indiferent de opțiune si sa ii asigur ca administrația publica respecta decizia lor.

Votul pune o mare presiune pe viitoarea guvernare PSD care are de rezolvat foarte multe disfuncționalități, dar si multe promisiuni făcute in campania electorală. Sper ca așa cum la nivel local ati votat hotărât pentru o schimbare, cu aproape 50%, alegând un om care a şi demonstrat ca poate fi un bun gospodar (vă mulțumesc încă o dată), tot așa aceasta alegere la nivel național sa va îndeplinească, iar cei alesi sa lupte pentru a demonstra ca votul dumneavoastra a fost corect folosit de catre viitorii deputați si senatori. Le doresc succes celor 2 senatori si 5 deputați din Caraş-Severin si sa nu uite ca sunt in Parlament datorită votului dumneavoastra”, declară primarul Adi Torma.

 

 

Alexandra JURCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei