Moldova Nouă în sărbătoare! După folclor, faleza M9 așteaptă cămașa promisă de Lidia Buble!

M9 in sarbatoare

Atmosferă de sărbătoare pe faleza orașului Moldova Nouă, după ce în primele două zile folclorul a fost la el acasă și a răsunat pe malul Clisurii Dunării. După artiștii locali prezenți în deschiderea Zilelor Orașului Moldova Nouă, aseară pe scena amplasată în imediata apropiere a fluviului, într-o ofertă pitorească așa cum numai Moldova Nouă se poate lăuda, au dat recitaluri apreciate de public „Generalul” Florin Ionaș, alături de fiica acestuia Claudia Ionaș, Diana Selagea, Daniel Ilie și alți „elevi” talentați ai aceluiași producător, compozitor și instrumentist arădean, formația Intermezzo din Serbia și ansamblul de dansuri „Bârzava” din Reșița, în premieră la Moldova Nouă, cu o suită de jocuri din Banatul de Munte – Valea Sebeșului și Valea Pogănișului, în coregrafia lui Petru Bagiu și coordonarea Mariei Aghescu.

dansatorii Barzava la M9

Vibrația M9 dance-pop va continua în aceeași locație cu artiștii Andreea Bălan, Lidia Buble, Whats Up  și Motans iar asistența ar putea depăși toate recordurile în această seară pe faleza unde se desfășoară manifestările dedicate Zilelor Orașului Moldova Nouă. Trebuie să remarc și atenția la detalii a organizatorilor – Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, împreună cu Casa de Cultură din Moldova Nouă, logistica și securitatea spațiului în care se pregătesc pentru evoluție artiștii invitați să facă atmosferă la Moldova Nouă.

Intermezzo Serbia la Moldova Noua

Așteptăm cu interes o nouă seară memorabilă la Moldova Nouă în care Lidia Buble să le dăruiască locuitorilor orașului din Clisură cămașa promisă, pe Andreea Bălan care deja a anunțat că va face un show incendiar aici (pentru că i-a plăcut la nebunie supa de pește, Sîc!), o păcăleală „K la meteo” cu Whats Up iar pe băieții fără mască de la The Motans care vor face „Nota de Plată”, un alt fel de Carla’s Dreams, poate ceva mai soft, care câștigă teren cu fiecare nouă piesă lansată în heavy-rotation.

Spectacolul de astăzi se va încheia cu un foc de artificii care va lumina cerul M9! Sky is the limit, vorba unui artificier cu ștate vechi la Moldomin…

Urez și eu, cu permisiunea dumneavoastră, dincolo de numeroasele necesități ale acestui oraș, de nemulțumiri pe care le au locuitorii de aici și de pretutindeni, de proiectele pe care le vizează administrația Torma și prin care se urmărește ca orașul să capete dimensiunea europeană mult așteptată, La Mulți Ani Moldova Nouă, pentru că ești un oraș care mi-ai intrat la suflet!

Lidia Buble Otelu Rosu

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei