Moment aniversar! Salonul Diva B&G din Caransebeș a împlinit doi ani!

modelmic

Cel mai dotat salon de cosmetică din Banatul de Munte, Diva B&G din Caransebeș, a împlinit recent doi ani de activitate neîntreruptă. Grație strădaniei cosmeticianului Geta Românu, salonul, care a funcționat într-o primă fază pe Valea Bistrei, la Oțelu Roșu iar ulterior în capitala gugulanilor, și-a căpătat o binemeritată notorietate și o recunoaștere în rândul clientelor care au ales să își remodeleze corpul aici.

De altfel, la manifestarea aniversară au ținut să participe zeci de cliente mulțumite de rezultatele obținute în urma procedurilor efectuate la Salon Diva B&G din Caransebeș. Trebuie spus că pragul salonului este călcat săptămânal de cliente din Caransebeș, dar și din Reșița, Timișoara, Oțelu Roșu, Bocșa și multe alte localități, satisfăcute de rezultatele obținute, dar și de prețul fără concurență și calitatea serviciilor care au făcut, la rândul lor, diferența.

Invitat special al Salonului Diva B&G din Caransebeș la ceas aniversar a fost „părintele spiritual“ al personalului de aici, Iulian Motoc, managerul Academiei Reflexovital din Sibiu, un trainer recunoscut al remodelării corporale, care a declarat pentru Reper 24: „Mă bucur să fiu din nou la salonul Diva B&G, la momentul la care aniversăm o perioadă în care au fost rezultate foarte bune în domeniul remodelării corporale. Am mai fost și pe parcursul acestor doi ani pentru o serie de traininguri, în ideea în care la acest salon au fost achiziționate aparate noi, iar rezultatele obținute pot spune fără doar și poate că au fost foarte bune. Urez mult succes în continuare personalului salonului Diva B&G. Geta este un om ambițios, cu o mare putere de muncă, neobosită în a deprinde noi cunoștințe din piața de remodelare corporală, în a descoperi noi aparate de remodelare corporală. La Geta Românu se vede deja siguranța în tot ceea ce realizează la salon Diva B&G iar rezultate cu clienții sunt foarte bune“, a declarat Iulian Motoc.

Cu aceeași ocazie festivă, managerul Academiei Reflexovital din Sibiu i-a înmânat certificatul de absolvire al cursului de remodelare corporală doamnei Chita Codoșpan, mai cunoscută pentru cliente drept „moașa“.

Măsura priceperii lui Iulian Motoc, în tehnica masajului prin reflexoterapie, a fost oferită tuturor doamnelor care au fost prezente la evenimentul care s-a desfășurat pe strada Traian Doda, la numărul 50.

Reper 24 urează „La Mulți Ani“ cu succese notabile și rezultate pe măsura muncii dedicate clientelor, întregului personal al Salonului Diva B&G din Caransebeș, dar mai ales doamnei Geta Românu, fără de care această poveste frumoasă nu s-a fi transformat în realitate.

 

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei