„Mortul este pe masă deja și dumneavoastră nu vreți să mă credeți”! Hurduzeu, luat la întrebări cu privire la DJ 572!

 

modelmic

 

Film în reluare astăzi la Consiliul Județean Caraș-Severin! Starea dezastruoasă a unei părți a drumului județean 572 a fost din nou dezbătută în forul județean. Ca de atâtea ori în ultimii ani, un cetățean din zonă, Ioan Bunei, s-a prezentat în fața aleșilor județeni și i-a tras de mânecă, cerându-le să ia măsuri pentru repararea tronsonului de drum în care își rup mașinile cei care tranzitează zonă. Rezultatul, la fel de fiecare dată: promisiuni că se vor lua măsuri.

Am făcut o petiție la dumneavoastră, am vorbit cu dl Maxim la Timișoara, l-am contactat pe dl director Știka și nu s-a făcut nimic. Îmi pare foarte rău, dar sunt 20 de ani în care nu mișcați nimic în zona aceea. Să știți că nu este la marginea județului, sunteți responsabil pentru asigurarea transportului. Pe calea ferată, știți că s-a întrerupt circulația între Oravița și Berzovia. Deci, oamenii aceia sunt izolați. L-am sunat pe dl director să îi spun că la intrarea în Surduc este singurul pod și acela s-a surpat pe o porțiune. Nu s-a intervenit, cred că nici măcar nu s-a venit să se vadă. Este o atitudine care lasă de dorit”, a acuzat bărbatul.

Răspunsul lui Hurduzeu a fost același ca de fiecare dată: proiectul de modernizare a DJ 572 , Comorâşte – Berzovia, a fost depus spre finanțare pe POR și se așteaptă semnarea acestuia.

De ce credeți că tot vin eu la dumneavoastră? Mortul este pe masă deja și dumneavoastră nu vreți să mă credeți. Dacă ia foc o casă, arde tot satul. Am vorbit cu dl Maxim, știți că proiectul este în rezervă? Spuneți-mi și mie ce înseamnă asta? Peste un an, doi, trei, cinci? Veniți și dumneavoastră să circulați pe acest drum să vedeți cum este”, nu s-a lăsat convins cetățeanul.

Bărbatul a plecat de la ședința forului județean de astăzi, cu o promisiune în plus: în așteptarea banilor europeni, se va interveni pe drum cu lucrări de plombare.

Legat de lucrările de reparații, pentru că sigur nu putem aștepta la nesfârșit semnarea contractului fără a interveni pe acest drum, din sumă primită la Direcția de Drumuri, sunt convins că va fi alocată o sumă pentru reparații, pentru întreținere pe timp de vară și pentru reparația acelui pod de la Surduc”, a precizat Hurduzeu.

Promisiune președintelui forului județean a fost întărită de directorul de la Drumuri, Gabriel Știka, care a precizat că 386.000 de lei au fost alocați deja pentru lucrările de reparații de DJ 572. Suma va fi suplimentată cu banii necesari pentru repararea podului de la Surduc, a mai precizat Știka.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gabi

    La Drumuri e mafia prea mare de foarte multi ani,acolo se da mai mai mult decat se baga la astupat gropile, cresc conturile sefilor mai ceva decat gropile din Judet!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei