Motociclist sloven rănit grav! A pierdut controlul motorului și s-a răsturnat pe un drum din Caraș-Severin!

Motociclist

Un motociclist din Slovenia, care se afla în tranzit prin Caraș-Severin, însoțit de alți colegi pe două roți pe ruta Oțelu – Roșu – Caransebeș, a suferit un accident stupid la ieșirea din localitatea Iaz, în apropiere de municipiul Caransebeș.

Motociclistul care se pare că rula peste viteza legală în localitate, a frânat violent după ce a observat camera de vedere care verifică valabilitatea sau lipsa rovinietei la autovehiculele aflate în trafic pe drumurile naționale. Cetățeanul sloven s-a dezechilibrat în momentul frânării și a fost aruncat din șaua motorului. La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj de poliție de la Serviciul Rutier.

Conform datelor oferite de purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, jr. Alin Simeria, pacientul din Slovenia este în acest moment stabiul, conștient, dar a suferit o fractură deschisă la gleznă și o luxație de umăr, acesta necesitând, cu certitudine, mai multe zile de spitalizare.

Plata pentru zilele de spitalizare vor fi plătite din buzunar sau prin asigurarea internațională a motociclistului, dat fiind faptul că Spitalul din Caransebeș nu poate fi în niciun caz locul samaritenilor de rit nou, unde tratamentul este gratuit, deoarece unitatea medicală de aici se confruntă cu o datorie uriașă, de peste 8 milioane de lei.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157669899206938″]

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei