Motociclist spulberat la Reșița de un șofer neatent!

modelmic

Un accident rutier care putea avea un deznodământ tragic s-a petrecut în această seară pe Bulevardul Muncii din Municipiul Reșița. Un motociclist care se deplasa regulamentar din direcția Gara de Nord – Kaufland nu a fost observat de un șofer care a încercat să vireze fără a se asigura în prealabil, în apropiere de intersecția cu strada Daliilor.

Din fericire, motociclistul care a căzut din șaua motorului s-a ridicat singur, dar a fost transportat de o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, unde i se fac la această oră investigații medicale.

 

modelmic

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul Rutier al Poliției Municipiului Reșița care a întocmit proces verbal cu cele constatate la locul producerii nefericitului eveniment.

modelmicAndrei ARDELEAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei