Muncitorul Reșița a învins la Sfântu Gheorghe, după 400 de km parcurși în ziua jocului! Aviz CSM Reșița!

casidoana

Sosiți la Sfântu Gheorghe chiar în ziua disputării meciului de liga întâi la futsal, după un parcurs de peste 400 de kilometri efectuat cu două autovehicule, fotbaliștii de la Muncitorul Reșița au demonstrat că pentru o victorie nu ai nevoie de alocarea unor bugete impresionante, de condiții de lux și cazări sofisticate luate cu o zi înainte de disputarea unui meci.

Singura echipă de ligă națională din Caraș-Severin, căreia cei mai mulți „iubitori ai sportului“ îi cântau deja prohodul, ca urmare a finanțării aproape inexistente de care beneficiază Muncitorul, a reușit să producă o surpriză de proporții!

După ce în etapa a III-a a Ligii Întâi de Futsal, „muncitorii“ reușiseră să învingă nesperat pe teren propriu pe City’Us Târgu Mureș cu 7-4, aseară, veritabilul număr zece, Casi Doană și colegii lui au reușit să învingă în deplasare pe Spicom Sfântu Gheorghe, scorul după cele 40 de minute fiind de 4-1 în favoarea reșițenilor, la pauză 1-1. Pentru Reșița a marcat două goluri Casian Doană iar alte două reușite au fost semnate Alexandru Avramovici.

Iată că după ce aproape nimeni nu le mai dădea șanse de supraviețuire pe prima scenă a futsalului, jucătorii de la Muncitorul Reșița demonstrează că nu și-au spus în niciun caz ultimul cuvânt și dau o palmă zdravănă celor ce au pus la îndoială caracterul acestui grup de băieți minunați, unul care ne reprezintă cu cinste la nivel național.

Mult succes Muncitorul Reșița iar dacă cineva, undeva, lecturează aceste rânduri și poate să sprijine financiar această echipă, atunci nu stați prea mult pe gânduri…Mâine ar putea fi prea târziu!

Sergiu TABAN

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei