Municipiul Caransebeș a devenit o mică Veneție, în această după-amiază!

pluvial

Aversele de ploaie din această după amiază au pus din nou în alertă administrațiile comunelor și orașelor din Caraș-Severin.

Municipiul Caransebeș pare să fie cel mai afectat de metri cubi de apă de ploaie care s-au revărsat în această zonă și pe care sistemul pluvial nu a reușit să-l preia în totalitate. În curțile mai multor gospodării ale gugulanilor, apa din stradă a intrat nestingherită. Probleme mari s-au semnalat pe strada Ardealului, în apropiere de Colegiul CD Loga, pe strada Cetății dar și la câteva domicilii de pe Independenței.  Nici canalizarea Gării din Caransebeș – un nod feroviar important pentru Banatul de Munte, nu a făcut față ploii căzute din abundență, parcarea devenind impracticabilă preț de mai bine de un ceas.

canale

Mai multe capace de la canalele de scurgere au fost ridicate în municipiul de pe Timiș și Sebeș de către angajații Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare Caransebeș pentru a permite șuvoiului de ape să fie preluat de canalizarea pluvială, un sistem care se află în patrimoniul municipalității. Care va să zică, Daniel Isac – șeful Aquacaraș de la Caransebeș a scăpat de răspundere… doar de data asta.

În legătură cu ceea ce au lăsat în urma lor ploile căzute în zona Caransebeș, imaginile surprinse de Reper 24 la fața locului sunt relevante.

garaape

Sergiu TABAN

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Vio

    Care sistemul pluvial in Caransebeș? Poate vreti sa spuneti…senal fluvial.Cand faci asfaltari cu țărani de la Armenis și iti bați joc de banii oamenilor mai vrei și canale de evacuare?Poate sa ploua si 2 min și tot se vor umple străzile de apa. Primari de rahat, hoti si incompetenți…oras fără utilități.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei