Municipiul Caransebeș, pe sec! Furnizarea apei va fi oprită timp de 12 ore!

modelmic

Locuitorii din municipiul Caransebeș vor rămâne săptămâna viitoare fără apă la robinete timp de 12 ore. Furnizarea acesteia va fi oprită marți, 17 aprilie, între orele 08:00 și 20:00, în vederea realizării programului de mentenanță pe anul 2018 la rezervorul de la Uzina de Apă (spălare, igienizare).

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC AQUACARAŞ SA – Exploatarea Caransebeș.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menționată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile  până la limpezirea ei completă.

Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela SC Aquacaraş SA, Exploatarea Caransebeș la tel. 0255/5516321 sau Șef Exploatarea Caransebeș  la tel. 0722-333744”, se arată într-un comunicat transmis de Aquacaraș.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei