Muzica Gospel la Târgul de Crăciun din centrul Reșiței, de la ora 18:00! O stare de spirit nemaiîntâlnită de reșițeni!

modelmic

Artistul american Dean Bowman, va aduce sound-ul gospel în această seară de la ora 18:00, pe scena Târgului de Crăciun, amplasată de Primăria Municipiului Reșița și care găzduiește în fiecare seară spectacole pentru reșițeni, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

“Visions of Dreams” așa cum se intitulează spectacolul lui Bowman, regizat de Dan Mirea, promite a fi o seară magică la Reșița, un concert nemaipomenit, o transpunere din filmele americane cu gospel, cu gospel autentic pe scena din Piața 1 Decembrie 1918 .
Artistul de culoare, Dean Bowman, este un nume important al scenei din New York, Corul Visions of Dreams, Canaan Land Band si Roxana Olsanschi venind cu un spectacol extraordinar de gospel si colinde pe care v-ar părea rău să  îl ratați! – după cum spun cei care i-au urmărit pe acești artiști.

Pray the Lord! … And Merry Christmas!

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei