„Ne-am adunat la Viitorul fiindcă ne dorim în Liga a III-a”, declară preşedintele clubului, Ovidiu Chimigeriu

REUNIRE

O parte a lotului echipei Viitorul Caransebeş s-a reunit luni, 7 august, după vacanţa de vară, pe stadionul din Balta Sărată. O parte dintre jucătorii care au evoluat în campionatul trecut au părăsit echipa, staff-ul tehnic al gugulanilor făcând câteva achiziţii în această perioadă, cu dorinţa declarată ca, în noua componenţă, Viitorul să câştige următorul sezon al Ligii a IV-a şi, totodată, să promoveze în cel de al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

Au răspuns luni convocării lansate de tehnicianul Dan Doran mai mult de jumătate dintre componenţii echipei, cei care nu au venit la stadion fiind cu toţii învoiţi, ei urmând să se alăture coechipierilor cel mai târziu la sfârşitul acestei săptămâni. Lotul formaţiei Viitorul Caransebeş pentru Campionatul 2017-2018 al Ligii a IV-a se prezintă astfel: Cristian Birăescu, Daniel Socaci, Denis Căldăraş (portari), Gheorghe Valuşescu, Ovidiu Bălan, Mihai Mariţescu, Laurenţiu Vătafu, Herman Bona, Goriţă Negrei, Alin Ţundrea (fundaşi), Alexandru Dumitru, Nicolae Jula, Ştefan Bălan, Alexandru Ciucur, Ionuţ Văcărescu, Ion Feneş, Cosmin Ţuţul, Nicuşor Imbre (mijlocaşi), Daniel Şandru, Alexandru Avramovici, Adrian Neagu, Cristian Nicoară (atacanţi).

reunire lot 7

„Am format un lot de 22 de jucători, optând pentru sportivi de calitate. Exista şi varianta de a schimba staff-ul tehnic, dar până la urmă această opţiune a căzut, urmând să mergem în continuare în aceeaşi formulă, preferând să aducem fotbalişti care au confirmat în sezonul trecut la echipele la care au evoluat. Mă bucur că am reuşit să-i aducem la echipă pe Alexandru Avramovici, Alexandru Ciucur şi Alin Ţundrea de la contracandidata noastră la titlu, Voinţa Lupac, de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş i-am adus pe Nicolae Jula, Cristian Nicoară, Cosmin Ţuţul şi pe Alex Dumitru, care în sezonul trecut a jucat tot la noi, tineri pregătiţi de profesorii Rivelino Sbenghea şi Toma Peica, pe Goriţă Negrei şi Herman Bona de la CSM Şcolar Reşiţa, precum şi pe Ştefan Bălan şi pe Mihai Mariţescu de la Rapid Buchin, iar Nicuşor Imbre, care a fost plecat în străinătate, s-a întors la echipă. Cu aceste achiziţii, plus băieţii pe care i-am păstrat, sperăm să ne îndeplinim obiectivul, respectiv câştigarea campionatului Ligii a IV-a şi promovarea în eşalonul superior. Avem o echipă care, cu siguranţă, se va bate la titlu. Sperăm ca băieţii să joace ceea ce au învăţat, sunt jucători profesionişti, din punctul meu de vedere, care, cu siguranţă, ştiu ce vor şi avem cu toţii acelaşi obiectiv – campionatul şi promovarea. De aceea ne-am adunat la Viitorul, fiindcă ne dorim în Liga a III-a”, a spus preşedintele clubului gugulan, Ovidiu Chimigeriu.

ovidiu chimigeriu 2

Echipa va efectua trei antrenamente pe săptămână, iar prima partidă de verificare este programată pentru data de 19 august, adversara urmând să fie stabilită în cel mai scurt timp.

 

Cosmin VLAD

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei