Neatenția și o lampă lăsată nesupravegheată au făcut scrum bunurile dintr-o locuință

1

Intervenție de urgență în această dimineață, în urma unui apel 112, la un incendiu care a cuprins o locuință din municipiul Caransebeș. Incendiul s-a manifestat la parterul locuinței, afectând două camere ale acesteia.

2

Au intervenit de urgență 2 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, care au localizat incendiul în cel mai scurt timp, împiedicând astfel propagarea focului la restul locuinței. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

3
La fața locului s-au deplasat un echipaj IPJ, și cate o echipă din cadrul EON și ENEL. Incendiul a fost lichidat după aprox. 2 ore, pompierii salvând bunuri de aprox. 500.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului – o lampă de iluminat cu combustibil solid, lăsată nesupravegheată.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei