Nelu Popa, „uns” primar pentru următorii patru ani! „Sper să reușim să continuăm această dinamică de reconstrucție a orașului Reșița”!

modelmic

 

Ioan Popa își începe de astăzi oficial cel de-al doilea mandat de primar al municipiului Reșița. Edilul, ales de peste 74% dintre reșițenii care s-au prezentat la vot în septembrie, și-a propus ca în următorii patru ani să atragă peste 250 de milioane de euro fonduri europene. „Proiecte mai puține însă de o consistență mult mai mare”, este ținta primarului reșițean, care a jurat astăzi cu mâna pe Biblie că va face tot ce îi stă în putere pentru binele locuitorilor municipiului de pe Bârzava. Jurământ făcut de altfel și de cei 21 de consilieri locali, în prezența prefectului Cristian Gâfu, care i-a îndemnat că nu înșele încrederea cetățenilor care i-au votat.

Este un moment emoționant pentru mine și sunt convins și pentru colegii din Consiliul Local Reșița. Este un moment în care practic se validează mandatele noastre și este un moment de responsabilitate pentru viitorul orașului, pentru ceea ce avem de făcut mai departe pentru reșițeni”, a precizat primarul Ioan Popa, care le-a explicat consilierilor aflați la primul mandat cum se derulează lucrurile în CL, îndemnându-i în același timp să vină cu cât mai multe inițiative de proiecte pentru îmbunătățirea calității vieții în oraș.

1

Sper să avem un mandat de patru ani cel puțin la fel de prolific ca cel anterior privind atragerea de fonduri europene și nu numai, și să reușim să continuăm această dinamică de reconstrucție a orașului Reșița și astfel să le oferim reșițenilor un mediu mult mai prietenos în care să își trăiască viața de zi cu zi astfel încât să nu mai existe tendința de a părăsi acest oraș și această comunitate. Nimic nu se face de unul singur. Totul se face în echipă. Am spus acest lucru de multe ori: ești atât de tare, cât de tare este echipa ta. Eu cred că la nivel de Consiliu Local avem o echipă puternică, mă adresez colegilor din alianța PSD-PRO România și îi rog pe dânșii să vină cu inițiative pe care îi asigur că le vom lua în calcul și vom încerca să le promovăm în proiecte de hotărâri de CL”, a mai precizat Nelu Popa, care le-a mulțumit încă o dată reșițenilor pentru încrederea acordată.

Membrii Consiliului Local Reșița pentru următorii patru ani sunt:

PNL: Ion-Aurică Borobar, Alexandru Borza, Dragoș-Ciprian Burtea, Mădălina-Miruna Chiosa,  Adrian-Laurențiu Dacica, Lucian-Mihail Dobre, Tom-Lucian Huruială, Bogdan-Nicolae Matichescu, Daniel Meza, Silvana-Ioana Mihalcea, Nelu Mladin, Lucia-Elena-Carmen Peia, Radu-Dan Predescu, Felicia Quint, Ovidiu Roșu, Raul-Andrei Siladi, Emanuel-Silviu Sinculeț

Alianța Pro Caraș-Severin: Ioan Bălănescu, Lenuța Ciurel, Gabriel Dinu, Iancu-Marian Muhu

popa si gafu

 

3

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei