Nemții vin la Reșița pentru a produce armament! „Îmi pun mari speranțe în această colaborare”, susține Nelu Popa

modelmic+editorial

 

 

În cadrul conferinței internaționale ,,Security Challenges in the Balkans” , organizată la Timișoara, primarul Ioan Popa a abordat subiectul Arsenalului și al Parcului Industrial de care Reșița dispune cu mai mulți investitori interesați de subiect, printre care și un reprezentant al companiei germane Rheinmetall.

Investitotul german s-a arătat interesat de potențialul orașului și a stabilit chiar o vizită în municipiu la finalul lunii noiembrie cu intenția de a vedea fabrica Arsenal și Parcul Industrial.

Societatea Rheinmetall are deja un contract național prin care să producă armament la Moreni, și există șanse mari ca producția să se extindă și la Reșița, în cazul în care nemții vor fi mulțumiți de ce găsesc aici.

„La finalul lunii mă văd cu cei de la Rheinmetall, cel mai mare producător de armament din Europa, ei vor veni aici după ce ne-am întâlnit la Timișoara și există două opțiuni, să mergem să vedem Arsenalul sau, dacă nu e convenabil pentru ei, să mergem în Parcul Industrial.

Rheinmetall a semnat un contract la nivel național să deschidă o fabrică la Moreni și există posibilitatea să producem și la Reșița. Din fericire, reprezentantul lor în România este un neamț de origine sasă care a fost în Reșița în tinerețea lui, cunoaște bine potențialul orașului și îmi pun mari speranțe în această colaborare”, explică primarul Ioan Popa.

 

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “…un neamț de origine sasă care a fost în Reșița în tinerețea lui…”, explică primarul Ioan Popa.
    Dominik Von Wolff-Metternich?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei