Neșansa unui conducător auto la virajul efectuat spre benzinăria Șansa din Caransebeș!

modelmic

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață la Caransebeș, la ieșirea din municipiu spre orașul Oțelu Roșu, datorat neatenției în conducere. Un șofer aflat la volanul unui autoturism Opel Astra, a încercat să vireze la stânga pe strada Ardealului, cu intenția de a alimenta în stația de carburanți, cunoscută de gugulani sub denumirea de benzinăria Șansa.

Neatenția a făcut ca șoferul autoturismului Opel Astra să nu observe că din sens opus circula regulamentar un alt autovehicul. Din păcate, în urma impactului frontal violent, soția conducătorului autoturismului care se deplasa regulamentar, a fost rănită ușor, medicii de la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș constatând policontuzii în cazul femeii, care, însă, nu au necesitat internarea acesteia.

În speță, polițiștii i-au întocmit dosar penal șoferului neatent, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, după cum ne-a transmis comisar șef Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157669241393629″]

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei