Nici o persoană infectată cu coronavirus în Caraș Severin. A crescut însă numărul celor autoizolați

ss

La nivelul Județului Caraș Severin a fost instituit un Comitet pentru Situații De Urgență, sub coordonarea Prefecturii, pentru a monitoriza fenomenul COVID 19. În cadrul acestuia s-a stabilit ca vocea unică pentru a transmite informații referitoare la acest virus și evoluția acestuia la nivelul județului Caraș Severin să fie purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Daniel Botgros.
În această dimineață, acesta a precizat că în județul Caraș Severin sun monitorizate 36 de persoane, auto-izolate la domiciliu, care nu prezintă simptome, dar care s-au întors recent din zone afectate cu COVID 19. 10 dintre acestea sunt la Reșița, 7 la Caransebeș, câte unul la Eftimie Murgu, Armeniș, Cornea, Feneș, Lăpușnicu Mare, 2 persoane la Teregova, 4 la Oravița, 3 la Șoșdea și câte una la Bocșa și Oțelu Roșu.
6 persoane au ieșit din izolare, ele ne prezentând niciun simptom de infectare cu coronavirus, după ce au stat în locuințele lor 14 zile; 3 în Reșița, Două în Caransebeș și una în Oțelu Roșu“ a mai precizat Daniel Botgros.
De asemenea la Spitalul Județean din municipiul Reșița se află un bărbat de 70 de ani din Lăpușnicu Mare, izolat, suspicionat a fi infectat deși nu prezintă simptome specifice. Acestuia i s-a făcut testul pentru depistarea COVID 19 care a fost trimis spre analiză la Timișoara și se așteaptă în cursul acestei zile, rezultatul.

Dan AGACHE

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei