Nicolae Drăgan, noul director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Caraș-Severin!

modelmic

Nicolae Drăgan, președintele Blocului Național Sindical Caraș-Severin, este de astăzi, 4 iulie, noul Director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

„A fost o reală surpriză pentru mine nominalizarea în această funcție de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, prin ordinul președintelui. Simt că este o mare provocare, chiar dacă, vă mărturisesc, sunt familiarizat cu munca de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, unde am fost șeful corpului de control și director relații contractuale. Îmi propun să fac mici ajustări care vor avea menirea să îmbunătățească activitatea, față de ceea ce avem în prezent“, ne-a declarat Nicolae Drăgan.  Noul director are convingerea că având sprijinul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, al decidenților din administrația locală și județeană, va putea face ca sistemul să fie mai eficient, decât cel de astăzi.

Drăgan, care activează de 10 ani de zile la CJAS Caraș-Severin, o înlocuieşte pe Mirela Zeman, managerul care nu a reușit să rezolve fără sprijin politic, situația centrelor de permanență din județ.

Mirela Zeman rămâne activă în cadrul CJAS Caraș-Severin

Zeman va ocupa funcţia de director de relaţii contractuale din cadrul instituţiei CJAS Caraș-Severin.

Noul director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Nicolae Drăgan, va fi prezent în redacția Reper 24, mâine, de la ora 19:00 și va răspunde întrebărilor transmise de dumneavoastră pe pagina de Facebook REPER24h.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei