Ninge din nou începând de mâine dimineață în Banat! Ce anunță meteorologii

modelmic

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de vreme severă, valabilă pentru cea mai mare parte a țării. Conform meteorologilor, de marți dimineața de la ora 05:00 până miercuri la ora 14:00, ne putem aștepta la ninsori moderate cantitativ și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte și polei.

În intervalul menționat, aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile sud-vestice. În Munții Banatului, în Carpații Meridionali, nordul și vestul Olteniei, sudul Banatului, precum și în nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.      

Vântul se va intensifica în zonele montane, la început mai ales în Munții Banatului, apoi îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali și va avea, în general, viteze de 65…80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând diminuarea vizibilității”, informează meteorologii.

Începând din noaptea de marți spre miercuri și în cursul zilei de miercuri, în regiunile vestice, sudice și sud-estice vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gore

    Primarul Luca să facă bine să-și repare utilajele și să deszăpezească străzile cum trebuie !
    Dacă tot are bani la bugetul local, să-i cheltuiască cum trebuie, nu pe chermeze cu pensionarii.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei